Therapeutische & ontspannende bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages

Bij Jivan's begrijpen we dat een ontspannen werknemer een productieve werknemer is. Onze bedrijfsmassages zijn speciaal ontworpen om stress te verminderen, ziekteverzuim te verlagen en de werksfeer te verbeteren. Met onze service op locatie maken wij het gemakkelijk om zorg en welzijn een integraal onderdeel van jullie bedrijfscultuur te maken.


bedrijfsmassage
bedrijfsmassage

Voordelen van onze bedrijfsmassages

Stressreductie op de werkplek

Voel de stress wegvloeien met regelmatige massages die helpen een rustiger en productiever werkklimaat te creëren.

Verhoogde productiviteit

Onze massages revitaliseren het team door vermoeidheid te verminderen en concentratie te verbeteren, wat leidt tot betere prestaties.

Verlaging ziekteverzuim

Effectieve aanpak van werkgerelateerde lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn vermindert ziekteverzuim en bespaart kosten.

Fiscale voordelen

Investeer in bedrijfsmassages en profiteer mogelijk van fiscale voordelen als onderdeel van arbovoorzieningen.

Wat kunnen we voor je doen?

Bij Jivan's Massage bieden we flexibele en op maat gemaakte bedrijfsmassages aan, direct op jullie werkplek. Kies uit sessies van 15, 20 of 25 minuten per werknemer, perfect afgestemd op de behoeften van jullie team. Onze diensten zijn beschikbaar vanaf een minimum van drie uur, waarbij we zorgen voor een naadloze integratie in jullie werkdag.

Voor wensen of eisen die de standaardopties overstijgen, staan we open voor overleg om een plan te ontwikkelen dat volledig aansluit bij jullie specifieke situatie.

Op locatie

Flexibel en op maat gemaakt

Sessies van 10, 15 of 25 minuten

Sector-specifieke voordelen van bedrijfsmassages

In de hedendaagse werkomgeving, waar stress en fysieke klachten vaak voorkomen, bieden wij bij onze massagepraktijk een unieke oplossing om welzijn en efficiëntie te verhogen. Onze bedrijfsmassages zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de dynamische eisen van diverse sectoren.

Interesse of vragen?

Benieuwd naar de voordelen van onze bedrijfsmassages? Vul het contactformulier in en ontdek hoe wij stress kunnen verminderen en welzijn kunnen verhogen binnen jouw team. Wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.