Meer over Ruben
Wie is Ruben?

Mijn naam is Ruben Oude Rikmanspoel en ik ben sinds een aantal jaren bezig met ademhaling. Het is onwijs fascinerend om te zien hoe zo iets simpels een enorm grote rol speelt in het leven.

Via een opleiding aan de Wim Hof Method academy heb ik basis geleerd van ademhalingstraining en daarna ben ik me gaan verdiepen in de verbonden ademhaling en andere ademhalingstechnieken die helpen om blokkades weg te ademen. Deze blokkades, trauma’s of angsten belemmeren ons om volop te leven, gelukkig en gezond te zijn.

Ik voel me vereerd dat ik dit mag doen. Dat ik mensen een extreem bijzondere ervaring kan geven waarbij ze weer terug komen bij hun gevoel en waar het echt om draait in het leven.

Keep on breathing!

Ruben Oude Rikmanspoel

Ademwerk

Hoe ziet een ademsessie eruit?

Een ademsessie begint altijd met een kopje thee en een intake. Het is belangrijk om van te voren je mentale, emotionele en fysiek gezondheid te bespreken van die dag. We nemen samen een intentie voor om tijdens de de sessie op te richten.

Tijdens de ademsessie heb je verschillende fases, we beginnen altijd met een soort van warming-up! Waarbij je gaat voelen hoe je ademhaling jouw dag beïnvloed. Na een verloop van de tijd neemt de ademhaling het over van het hoofd. Je gaat automatisch ademen en de onbewuste adempatronen komen omhoog die samen hangen met geblokkeerde energie in het lichaam. Als je daar door heen ademt voel je dat de ademhaling meer vrijheid krijgt.

De sessie eindigt met intergratie fase en ontspanning. Vaak komt er in die fase van alles omhoog en worden de losse koortjes aan elkaar verbonden wat een gevoel van tevredenheid en vreugde op kan leveren.

Elke ademsessie kom je weer dichter bij jouw eigenlijke ‘Ik’ waardoor je weer meer gaat voelen, vrijer gaat leven en vanuit je hart beslissen.

Wat zijn de voordelen:

Zuurstof is energie en in de verschillende culturen heeft het namen als chi, prana en ki! Bij ieder mens gebeuren er dingen in het leven waardoor die energiestromen niet meer vloeien. Met de verbonden ademhaling adem je die blokkades weg. En dat zorgt voor:

  • Meer energie
  • Leven uit het hart
  • Beter slapen
  • Praktische info:
    Neem de tijd na een ademsessie zodat je het allemaal kunt verwerken
  • Personen vanaf 18 jaar
  • De sessies zijn niet geschikt voor zwangere personen, mensen met epilepsie en hart- en vaatziekten.

Voorbereiding:
Zorg voor comfortabele kleding, liever zonder ritsen en knopen.

  • Zorg ervoor dat je niet te veel eet net voor de sessie.

Boek hier je Ademsessie in Rotterdam

1. Kies een Privé sessie of Groepsles
2. Kies een beschikbare datum en tijd
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Heb jij een rittenkaart? Log dan in na het kiezen van de datum en tijd en betaal met je rittenkaart.

Heb je een cadeaubon? Vul de code in bij de laatste stap van het boeken.
Mocht dit niet werken neem dan contact op voor een afspraak: 010-3400411 / info@jivansmassage.nl