Therapeutische & Professionele Massages

in Rotterdam

Welkom bij Jivan’s Massage

 

Een massagepraktijk met masseurs die speciaal geselecteerd zijn op kennis en kunde. Elke therapeut is persoonlijk door mij (Jivan) gekozen wegens jarenlange praktijkervaring,  kennis over gezondheid (anatomie, fysiologie, biopsychosociaal model) en een oprechte interesse in de mens. We proberen elke gast zodanig te leren kennen zodat we een behandeling kunnen aanbieden die perfect op u is afgestemd.

Dat is de belofte die wij u geven, elke keer.

 

Ervaringen

Onafhankelijk reviews van google

 • Maikel is geweldig! Super relaxte massage gehad. Hij heeft enorm veel passie voor het masseren zelf en ook daarnaast een heel fijn persoon. Dank je wel 🙂

  thumb Amandia
  November 25, 2022
 • Been coming here for a few years with a few different masseurs and every time I am blown away by the quality of the massage and professionalism of the artists. Because honestly, that's what they are. And I say this as someone who has gotten many massages over the years. This place is something special and I will continue coming back here.

  thumb Jamie G
  November 22, 2022
 • Ik heb nu twee keer de pitjit massage van maikel ervaren en eerlijk waar de beste massages die ik ooit heb gehad. Een massage met zoveel zorg en aandacht. Hij weet precies wat mijn lichaam nodig heeft om weer te ontspannen en zegt mij wat ik nodig heb te horen om weer wat beter voor mijzelf te zorgen.

  thumb Jennifer van Kesteren
  November 22, 2022
 • Michael heeft mij met aandacht en liefde weten te masseren. Waar voor je geld. Dankjewel. Michael did give me an excellent massage with love and attention. It was worthwhile. Thank you.

  thumb María José Mallo García
  November 22, 2022
 • Precies wat ik nodig had, om weer ontspannen in mijn lichaam te zitten tijdens een heel drukke periode.

  thumb Marian Dijksman
  November 22, 2022
 • Very professional, thorough and at same time unhurried 🙂

  thumb Benjamin de Jong
  November 15, 2022
 • Woow! Ik liep al een paar dagen met een pijnlijke schouder en kon echt niet meer. In de middag een massage geboekt voor nog dezelfde avond. Ik werdt geholpen door Maikel, die mijn lichaam goed kon aanvoelen en precies dat gaf wat ik nodig had. De volgende dag was mijn pijn bijna helemaal weg. Dit ga ik zeker vaker doen, mega fijne plek!

  thumb Diana van Aalst
  November 8, 2022
 • Best massage in a long time with Rafael.

  thumb gaeli waldhaus
  November 8, 2022
 • Monika, ik wil je vanuit me hart en ziel bedanken. De trauma behandeling die bestond uit een hele doelgerichte massage en een diepgaand, persoonlijk, fijn gesprek precies op maat. Afgestemd op me ziel. Het moest zo zijn, wat een transformerend en bijzondere ervaring. Je heb me zoveel meer gegeven dan alleen een hele goede massage en een goed gesprek. Ik ben je voor altijd dankbaar en ga verder met mijn reis. Het gaat je goed, je bent een hele bijzondere vriendelijke en wijze vrouw/ziel

  thumb Robbert Lamberts
  November 8, 2022
 • Hele fijne ervaring bij Rafaël, hij heeft me echt goed geholpen

  thumb Karolien Roon
  November 8, 2022

Cadeaubon bestellen

Rittenkaart bestellen

Wat kunnen we voor je doen?

Veel mensen ervaren last van het lichaam. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een verkeerde houding, overbelasting van het lichaam of emotionele stress factoren.

Vaak zijn dit soort problemen niet op te lossen door één handeling.

Lees verder

De aanpak van dit soort problemen ligt op meerdere vlakken, voorbeelden hier van zijn: gezonde voeding, voldoende rust, regelmatig sporten, een evenredige balans tussen werk en privé en een bevredigend sociaal leven.

Een combinatie hiervan op de lange termijn zorgt voor een gezonde levensstijl wat ervoor zorgt dat bepaalde klachten zich niet ontwikkelen of verminderen.

Massage is een van de dingen die in dit zelfde rijtje thuis hoort en bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Het is dus niet de oplossing voor alle problemen, maar zeker wel een stap in de goede richting.

Als je een stap wilt zetten richting een gezondere levensstijl dan ben je bij ons van harte welkom.

Klik en bekijk direct onze Massages in Rotterdam.

 

Massagetherapie in Rotterdam

Heb jij het gevoel dat je spieren op slot zitten en dat je geestelijk ook wel wat knopen hebt zitten. Dan raden wij je van harte aan om eens onze massagetherapie in Rotterdam te overwegen. Jivan’s Massage is de massagepraktijk voor Rotterdam waar mensen klaarzitten die graag eens met jou en je vermoeide spieren en gewrichten aan de slag gaan. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een goede ontspannende massage, maar we staan ook klaar om je een intensieve sportmassage te geven. Dit is slechts een kleine greep uit ons complete assortiment massages.

De massagetherapeut voor Rotterdam en omstreken

Jivan’s Massage is een massagepraktijk in Rotterdam waar iedereen welkom is. Wat ook de reden is dat jij een massage nodig hebt, bij ons kun je er op rekenen dat je perfect wordt geholpen. We willen niks liever dan jouw lijf en leden eens lekker te laten ontspannen. Neem hiervoor eens een kijkje op onze website. Elke massage die wij geven staat hier duidelijk omschrijven en is ook direct online te boeken. Voor vragen over onze massagetherapie in Rotterdam kun je dan ook meteen contact met ons opnemen. We hebben bijvoorbeeld een online chat waarin je jouw vragen aan ons kwijt kunt.

Aan de slag met een massagetherapeut in Rotterdam

Een massage is niet alleen maar goed voor je lichaam. Ook je geest kan af en toe wel eens een goede massage gebruiken. Bij onze massages adviseren we je dan ook om je gedachten eens uit te zetten en de massage helemaal in rust te ondergaan. Je bent altijd welkom bij onze massagepraktijk in Rotterdam. Als massagetherapeut voor Rotterdam hebben we al heel wat mensen aan een goede massage geholpen. Jij bent natuurlijk ook van harte welkom om eens bij ons langs te komen voor een massage waar jij je lekker bij zult voelen!

De masseurs

Swipe $

Acties & Updates