Cupping/Anti-cellulite Massage

Cupping vindt haar oorsprong in Traditioneel Chinese Geneeskunde (TCM). Door speciale cups te plaatsen op de huid wordt er vacuüm gezogen op de huid. De massage kan mild maar ook stevig en diep van aard zijn, wat met u afgestemd wordt. Sheyda varieert tussen de traditionele statische plaatsing van de cups met verschillende massage technieken en bewegingen van de cups. Cupping heeft de volgende kwaliteiten:

  • Verkleefd bindweefsel losmaken, bij bijvoorbeeld sporters of mensen die computerwerk verrichten
  • Afvalstoffen en vocht afvoeren (lymfedrainage)
  • Blokkades in het lichaam opheffen
  • Verhogen bloedtoevoer naar stijve spieren en gewrichten
  • Men ervaart een diepe ontspanning, heling en kalmering
Tijdens de behandeling kunnen er rode plekken ontstaan, dit is gebruikelijk en deze plekken verdwijnen na enkele uren/dagen.

Anti-Cellulite Massage

De ‘sinaasappelhuid’ wordt veroorzaakt door een verhoogde vetafzetting in het onderhuids bindweefsel waardoor vetcellen met elkaar verkleven en er ‘bobbels’ gevormd worden. De cups voeren vocht en afvalstoffen af, maken verkleefd bindweefsel los, brengen zuurstofrijk bloed naar spieren, huid en helpen zo bij het verminderen van cellulite. Cupping stimuleert tevens de productie van collageen en elastine; het verbeterd de elasticiteit, stevigheid van de huid. In de anti-cellulite behandeling wordt de huid gescrubd en verzorgd met specifieke anti-cellulite producten om een goede werking te bewerkstelligen. Het wordt aangeraden om meerdere behandelingen uit te voeren en 1 a 2 weken te wachten tussen iedere sessie.

U kunt bij het boeken van uw behandeling bij de notities aangeven of u een Cupping Massage wilt (CM), een Anti-Cellulite behandeling (AC) of een gecombineerde behandeling (ACCM).

Over het ontstaan van Cupping Massage: Haar interesse in Cupping Massage werd gewekt door de effectieve, krachtige en diepe werking die de cups bieden. Sheyda heeft intensief onderzoek, studie gedaan en een certificaat behaald voor Cupping Massage. Als aanvulling rond zij de Opleiding Sportmassage af en is zij lid van BMS (belangenvereniging die kwaliteit van de massage- en sportverzorgingsbranche hanteert)

 

Boek hier je Anti cellulitis / Cupping Massage in Rotterdam

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Heb jij een rittenkaart? Log dan in na het kiezen van de datum en tijd en betaal met je rittenkaart.

Heb je een cadeaubon? Vul de code in bij de laatste stap van het boeken.
Mocht dit niet werken neem dan contact op voor een afspraak: 010-3400411 / info@jivansmassage.nl