Onze Essentiële Olie

Sinds kort heeft elke kamer de keuze uit gebruik van Chinese munt, eucalyptus of lavendel olie toe te voegen aan de massage olie.

Chinese Munt

Verkwik uw lichaam en geest met onze Chinese Munt essentiële olie, een dynamische toets in uw wellness arsenaal. Deze olie staat bekend om zijn stimulerende en verkoelende eigenschappen die niet alleen verlichting bieden bij spierpijn, maar ook de geest revitaliseren. Perfect voor gebruik in aromatherapie, onze Chinese muntolie helpt bij het verbeteren van concentratie en het verminderen van mentale vermoeidheid. Voeg het toe aan uw massageolie mix voor een verkoelende sensatie die de huid verfrist en vermoeide spieren kalmeert. Met een fris, scherp aroma biedt het een instant oppepper tijdens uw dagelijkse routine of massagebehandeling, perfect voor een natuurlijke energieboost.

Lavendel

Laat de rustgevende tonen van onze Lavendel essentiële olie u meenemen naar een staat van diepe ontspanning en harmonie. Bekend om zijn kalmerende eigenschappen, is lavendel de ideale keuze voor het verminderen van stress en het bevorderen van een goede nachtrust. De zachte, bloemige aroma’s van onze hoogwaardige olie helpen bij het verzachten van angst en bevorderen een gevoel van welzijn. Bij gebruik in massages, werkt lavendelolie verzachtend op de huid en de zenuwen, waardoor het een favoriet is voor zowel dagelijkse zelfzorg als professionele spa-behandelingen. Maak van uw massage een therapeutische ontsnapping met lavendel; een simpel gebaar naar ultieme ontspanning.

Eucalyptus

Ontdek de kracht van de natuur met onze Eucalyptus essentiële olie, een must-have in uw wellness routine. Al eeuwenlang wordt eucalyptus geprezen om zijn vermogen om de ademhaling te bevorderen en een gevoel van helderheid en frisheid te geven. Ideaal voor aromatherapie, deze olie helpt bij het verlichten van verstopte luchtwegen en stimuleert de mentale alertheid. Onze eucalyptusolie, zorgvuldig gewonnen uit de zuiverste bladeren, is perfect voor die momenten waarop u behoefte heeft aan een verfrissende boost. Integreer het in uw massage voor een verkwikkende ervaring die niet alleen uw zintuigen prikkelt maar ook bijdraagt aan een gezondere ademhaling.