Over Jivans Massage

Dit bedrijf is in 2006 opgericht door mij, Rajiv Bhagwanbali. Afgestudeerd als fysiotherapeut en werkend als professioneel danser op internationale podia kwam ik vaak mensen tegen die verschillende vragen hadden over gezondheid.

Deze gingen regelmatig over klachten bij het bewegen of het langdurig aannemen van bepaalde houdingen. In eerste instantie waren mijn antwoorden gericht op bewegingsadviezen, stretches en behandeling van de spieren.

Dit werkte, tot op zekere hoogte. Ik begon door de jaren heen in te zien dat zaken als een gebalanceerde emotionele gesteldheid, zelfkennis, voeding, ademhaling, zintuigen, meditatie en bewust/correct bewegen invloed hadden op preventie van gezondheidsklachten. 

De missie werd breder , namelijk van “de beste massages geven” naar “mensen gezonder maken”. Het team van Jivan’s werd uitgebreid met experts op de verschillende vlakken van gezondheid die mijn passie delen om de mens gezonder te maken. Dit heeft er toe geleid dat wij naast massages ook diverse andere diensten aan onze gasten zijn gaan bieden.

Denk aan ademwerk sessies, movement correction lessen, gebruik van etherische oliën, workshops op het gebied van zelfkennis en meditatie. De toekomst zal nog meer brengen en we hopen dat u een keer bij ons langs komt om samen met ons een stap richting een gezondere zelf te zetten. 

 Tot gauw,

Rajiv “Jivan” Bhagwanbali

 

 

De masseurs

Swipe $

Adres

s-Gravendijkwal 66
3014 EG Rotterdam

Telefoon

(+31)10 3400411

Email

info@jivansmassage.nl

Onze Massage Ruimtes

India

Het land waar de meditatie en yoga hun oorsprong vinden. In deze ruimte komt u tot rust met de karakteristieke kleurencombinatie en gebruik van doeken die u naar dit mysterieuze land brengen.

 

Bali

Deze kamer is een ode aan de rijke tropische natuur van Bali. De planten zijn uitgekozen op de hoge mate van zuurstof die ze afgeven aan de lucht. Het plantendak zorgt ervoor dat u volledig omgeven wordt door planten. Onze mascotte "Coco" hangt ergens tussen de planten. Kunt u hem vinden?

Japan

De Japan ruimte is minimalistisch ingericht vanuit het zen principe. Ruimte en orde in de fysieke ruimte zorgen indirect ook voor ruimte en orde in het hoofd. In deze ruimte kunnen er twee mensen tegelijk gemasseerd worden!

Garden room

De garden ruimte grenst aan de tuin. Deze moderne ruimte met de bakstenen muur in combinatie met de planten is een favoriet bij veel van onze klanten. Hier kunnen maximaal drie mensen tegelijkertijd gemasseerd worden!

Marokko

Deze Arabische behandelruimte is voorzien van sierlijke dimlampen die u in de 1001 nachten sfeer brengt. De kamer heeft de typische muntgeur waardoor de luchtwegen open gaan staan en u meer zuurstof binnen krijgt.