Adyana

Wees welkom in je lichaam!

Met 18 jaar passie, vaktechnische kennis en massage ervaring, ben ik jouw betrouwbare partner als het gaat om thuiskomen in je lichaam.

Als Amsterdammer werk ik al 11 jaar met plezier in Rotterdam. Verbinding en diversiteit is mij met de paplepel ingegoten. Binnen mijn systeem van herkomst wordt dit als een kracht gezien. Deze levenshouding kan ik goed kwijt in mijn werk als massagetherapeut. Het is mijn specialisatie om jou terug te zetten in je kracht. Door een palet aan verschillende technieken kan ik jou maatwerk bieden.

Mijn massages kenmerken zich door Indonesische invloeden. Ik heb de eer gehad om met Ibu Meity samen te werken. Zij heeft als eerste mij deze specialisatie geleerd. Bij stichting Aliran Tenaga Dalam (stroming van innerlijke kracht) heb ik geleerd aangehechte energie te transmuteren.

Mijn specialisatie is trauma en rouwverwerking. Ik ben inmiddels ook gediplomeerde therapeut systemisch werk. Indien gewenst, integreer ik dit in de massagetherapie. Uiteraard ben je ook welkom voor ontspanningsmassage, sportmassage of zwangerschapsmassage. De technieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd zijn: Indonesische pitjit (Balinees en Javaans), keroh, dry cupping, gezichtsreflexologie, voetreflexologie, Zweedse (klassieke) massage, Afrikaanse hoofdmassage, bindweefsel massage, shiatsu stoelmassage, hotstone massage, holistic pulsing. Veel technieken gebruik ik meestal in één massagesessie.

Specialiteit: Systemische massagetherapie

Systemische massagetherapie is een sessie van uitsluitend 120 minuten om je volledige aandacht te gunnen. Het familiesysteem werkt fysiek, energetisch en emotioneel door op jou als mens. Zo kun je bijvoorbeeld patronen/trauma’s overnemen, waardoor je niet volledig je potentieel leeft. Ik nodig het lichaam uit om los te laten wat jou niet meer dient. Bij ontvangst krijg je een ontspannen voetenbad met aromatherapie. Na deze sessie krijg je voor 3 dagen dezelfde olie mee om je te ondersteunen. Deze complete sessie zal voor een grote percentage gericht zijn op lichaamswerk.

Boek de Systemische Massagetherapie

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Jivans massage is echt de beste salon waar ik ooit ben geweest!
Verschillende masseurs/masseuses gehad en stuk voor stuk top!

– Alvin De Brabander   (Google review)

Vorige week hier een massage gekregen, iets wat ik normaal niet doe maar ik wilde relaxed mijn vakantie in. Super vriendelijke vrouw en een mooie zaak. Alles was ook heel schoon en opgeruimd, fijn! Massage was een goede ervaring, als ik nog eens een massage wil, kom ik zeker hier naartoe. Naderhand nog even een theetje gedronken in de relaxruimte beneden en ik kon goed mijn vakantie in!

– Sarah   (Google review)