Alex

In 2012 ben ik begonnen met Wing Chun kung fu training. De training richt zich op controle over het lichaam en de geest. De ademhaling en het anticiperen op de ander zijn essentieel in het ontwikkeling van deze vechtkunst. Ik heb mijzelf hier enorm in kunnen ontwikkelen en ben mij bewust geworden van het belang van een innerlijke kracht. 

Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling binnen en buiten de sport kwam ik regelmatig in contact met mensen die behoefte hadden aan een lichamelijke ontspanning als gevolg van (dis)stress op fysiek of een ander vlak.

Mijn massage vaardigheden waren tot dan toe autodidactisch ontwikkeld maar ik bleek een natuurlijke aanleg te hebben voor het vak en al gauw kreeg ik meerdere mensen die om mijn massages vroegen. Ik heb mij vanaf dat moment toegelegd op het ontwikkelen van de massage vaardigheden door in de leer te gaan bij verschillende professionals en de literatuur te bestuderen.

Mijn andere passie ligt in de natuur. Namelijk planten, zaden en kruiden die een positief effect hebben op de gezondheid van de mens. Ik maak eigen hoogwaardige zalf, oliën en crèmes die een bevorderend effect op de gezondheid hebben. Één van mijn meest gevraagde producten is de hoogwaardige CBD olie die goed is tegen een breed scala aan gezondheidsklachten. Vraag ernaar tijdens een massage en dan kun je het ook ervaren!

Ik laat je graag kennismaken met mijn massagestijl. Toe aan totale ontspanning? Met mijn stevige grip en fijne aanraking masseer ik je van top tot teen.

Zorg goed voor jezelf en boek direct een sessie.

Ervaringen van anderen

Ik wilde al erg lang een zwangerschaps massage maar was bang voor een teleurstelling en bleef maar online zoeken. Ook wilde ik het liefst bij een vrouw. Jivan’s sprak me erg aan en ook mijn verloskundige raadde Jivan’s massage aan. Omdat ik inmiddels vrijwel overal last van had wilde ik zo snel mogelijk een massage boeken. Dan “maar” bij een man. Het kon al de volgende ochtend bij Alex. Gelukkig las ik al goede reviews over hem en ik ben het helemaal eens!
Al vanaf het begin voelde ik me enorm op mijn gemak door zijn uitstraling, rust en zachtheid. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Alex gaf me alle tijd om me om te kleden en op de speciale tafel te gaan liggen (hemels eindelijk weer eens op m’n buik te liggen!). Fijne muziek en heerlijke geuren. De massage was veel meer dan ik had verwacht, stevig maar niet pijnlijk en Alex voelde goed aan welke gebieden gemasseerd moesten worden. Wat ik ook erg op prijs stelde is dat er vrijwel niet gesproken werd tijdens de massage! Ik voelde me als herboren en het uur is voorbij gevlogen! Mijn klachten waren echt vele malen minder en ik had weer veel energie. De nacht erop eindelijk weer eens lekker geslapen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan! Ik ben nu 38 weken zwanger en als de baby er nog niet is ga ik volgende week zeker weer! Mocht je twijfelen dames; gun jezelf dit echt! Goed voor je lijf, goed voor je geest en eindelijk even echt ontspannen.

– Maud Lubben  (Google review)

4 augustus mijn eerste massage gehad van Alex. Ik had gekozen voor een ontspanningsmassage. En wat een openbaring was het in een woord geweldig. Niet geheel pijnloos maar overwegend heel erg prettig. Een absolute aanrader Alex .

Brigitte Woudenberg (Google review)