Alexander

Alexander Bezuijen is een specialist in beweging.

Hij heeft van kinds af aan op hoog niveau gedanst, en merkte hierdoor hoe veel potentie de mens heeft. Potentie om je eigen lijf en leven te sturen, op een makkelijke en moeiteloze manier. Na jaren professioneel gedanst te hebben bij beroemde dansgezelschappen, waaronder het Nederlands dans theater(NDT 2), heeft hij gekozen om mensen te helpen op verschillende gebieden: dans, improvisatie, mobiliteit, gerichte kracht-leer-lessen, en verschillenden massagetherapieën, waaronder het Structural Release Technique.

Deze techniek (SRT) is gebaseerd op de Ilan Lev-methode en helpt op verschillende manieren de gezondheid van een persoon. Spontane verbeteringen in flexibiliteit, beweeglijkheid van gewrichten, motorische functies, evenals het verlichten van psychosomatische stress. De patiënt ontvangt de behandeling passief liggend op een tafel. De behandeling biedt nieuwe mogelijkheden voor het lichaam om vrij te bewegen. Hierdoor kan het lichaam beperkende patronen loslaten.

Hier wat informatie over de Ilan lev methode:

Bekijk een youtube video met een voorbeeld van de behandeling
Bekijk een youtube video met meer informatie

Specialiteit

Het lichaam is Alexanders kernsgebied van kennis en passie. Hij streeft naar verbinding voor verlichting. Verbinding met anderen of met jezelf. Verlichting naar geluk en spirituele voldoening.