Anna Maria

Expert op het gebied van harmonie tussen lichaam en geest via massage, bewustwording en beweging. Bij mij ervaar je een diepe staat van ontspanning en rust in het hoofd. Mijn specialiteit: de ‘Maha Shakti’ massage, geïnspireerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage.

Ik ben masseuse, embodiment coach, dansdocent en danseres. Door mijn jarenlange ervaring als danser en docent weet ik hoe het lichaam werkt en kan ik goed aanvoelen wat er nodig is. Voor zowel diepe ontspanning als een stevige massage lig je bij mij goed.

Dans en beweging heeft mijn hele leven een grote rol in al mijn bewustwordings,- en transformatie processen gehad. Ik geloof sterk dat een liefdevolle en bewuste verbinding met je lijf je hele staat van zijn enorm versterkt. Je lichaam vertaald vaak hetgeen wat jij weggestopt in jezelf. En je lichaam spreekt altijd de waarheid. Daarom is het enorm belangrijk naar je lichaam te luisteren. Spanningen in het Lijf vertellen jou dat het tijd is om aandacht te besteden aan je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Massage is een goede manier om overbodige spanning, stress en blokkades op te heffen zodat jij je weer energiek in je lijf voelt en rustig in je hoofd.

In 2020 ben ik mijn eigen praktijk voor massage, bewustwording en dans begonnen genaamd ‘Maha Shakti’’ in Bergen op Zoom. Via (online) trainingen, 1 -op-1 coachingstrajecten en cursussen faciliteer ik mensen tijdens innerlijke groei en transformatie processen. In mijn methodiek maak ik altijd gebruik van bewustwording (zoals meditatie/visualisatie) en dans (intuitive dans, ecstatic dance en somatische dans). Daar waar nodig zet ik ook de Lomi Lomi massage en Reiki in.

Specialiteit:
De ‘Maha Shakti’ massage

Een volledige lichaamsmassage (achter,- en voorkant) van 90 minuten met als doel diepe ontspanning en harmonie tussen lichaam en geest. Deze massage is geïnspireerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. Van oorsprong is deze energetische massage bedoeld om helende processen te ondersteunen en blokkades op te heffen met als gevoel harmonie tussen lichaam en geest.

Tijdens deze massage masseer ik voornamelijk met de onderarmen en ellebogen. De mate van druk kan opgevoerd worden naar behoefte. De strijkingen zijn vloeiend en ritmisch, geïnspireerd door de golven van de zee.

Speciaal voor Jivan’s massage heb ik er mijn eigen draai aangegeven en is een staat van diepe ontspanning gegarandeerd.

Boek de Maha Shakti Massage

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet