Giordan

Mijn naam is Giordan Craanberg en afkomstig uit Curaçao. Ik ben op mijn achttiende begonnen met masseren doordat ik altijd van iedereen te horen kreeg dat ik zulke stevige handen heb. Ik masseerde mijn familie en vrienden toen wel eens. En toen dacht ik daarmee moet ik iets doen! Op die manier ben ik de massagebranche ingerold.

Tot juni 2019 heb ik bij bekende hotelketens zoals Papagayo en Baose Resort in Curaçao gewerkt als massagetherapeut. Ook was ik de masseur van het strand Cas Aboa, misschien ben je daar weleens geweest want het is een echte toeristische hotspot. 7 jaar lang heb ik ervaring kunnen opdoen, veel geleerd over het menselijk lichaam en heb ik een groot netwerk opgebouwd met verschillende klanten. Die zijn natuurlijk ook wel eens toe aan een massage 😉 Één ding hadden ze allemaal gemeen, symptomen die je kunt behandelen met een massage. 

Mijn expertise ligt voornamelijk bij massages van zeer hoge intensiteit. Topsporters, atleten en anderen met een hoge fysieke werkdruk komen bij mij wanneer de “normale” sportmassage gewoonweg niet voldoende is. 

Specialiteiten:

High Intensity Massage

In mijn jaren van het perfectioneren van de ideale massage voor de (top)sporter heb ik de zogeheten “High Intensity Massage” ontwikkeld. Ik focus me hierbij op jouw probleemzones en kom door middel van zeer diepe massagetechnieken tot de kern van de spierspanning. Hoe groot deze ook is. Wees gewaarschuwd, het is niet een “fijne” massage om te ondergaan, maar zeker wel één van de meest effectieve massages die je zult krijgen! 

Anti hoofdpijn massage 

Deze massage is specfiek gericht op hoofdpijnklachten. Migraine, spanningshoofdpijn of andere vormen van hoofdpijn die regelmatig terugkomt verlicht we hiermee. Erg populair dus wees op tijd met het boeken.

Boek hier je High Intensity of Anti Hoofdpijn Massage

4,9 op Google-reviews

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Heerlijke massage gehad van Giordan. Nek een schouders goed aangepakt en voelt nu weer een stuk beter. Ga zeker weer terug komen.

– Miranda de Held  (Google review)

Wow! Als herboren! Voor het eerst en zeker niet voor het laatst. We hadden een duo-massage door Giordan en Alex en was echt top! Goede tips voor thuis mee gekregen en ook nog eens een superleuk vaderdagskadootje (heerlijke scrub) gekregen! In 1 woord; super!

Danielle Hirschfeld (Google review)