Giordan

Mijn naam is Giordan Craanberg en afkomstig uit Curaçao. Ik ben op mijn achttiende begonnen met masseren doordat ik altijd van iedereen te horen kreeg dat ik zulke stevige handen heb. Ik masseerde mijn familie en vrienden toen wel eens. En toen dacht ik daarmee moet ik iets doen! Op die manier ben ik de massagebranche ingerold.

Tot juni 2019 heb ik bij bekende hotelketens zoals Papagayo en Baose Resort in Curaçao gewerkt als massagetherapeut. Ook was ik de masseur van het strand Cas Aboa, misschien ben je daar weleens geweest want het is een echte toeristische hotspot. 7 jaar lang heb ik ervaring kunnen opdoen, veel geleerd over het menselijk lichaam en heb ik een groot netwerk opgebouwd met verschillende klanten. Wat uiteen liep van klanten met medische klachten of een handicap tot aan artiesten zoals Marco Borsato Haha! Die zijn natuurlijk ook wel eens toe aan een massage 😉 Één ding hadden ze allemaal gemeen, symptomen die je kunt behandelen met een massage. 

In mijn werk ben ik er trots op dat ik een bijdrage kan leveren aan de gezondheid, emotionele toestand, de persoonlijke ontwikkeling en de geest van mijn klanten. En ik hoop dat nu in Nederland bij Jivan Massage ook weer te kunnen bereiken.

Specialiteit

Mijn kracht zit in deeptissue massage waarbij ik sterk focus op de spieren. Denk aan het weghalen van knopen maar ook hoofdpijn door stress. Voor relaxmassages en voetreflexologie ben je natuurlijk altijd welkom! Bij elke massage die ik geef zorg ik voor een ontspannende en herstellende ervaring.