Goszi

Een gezonde levensstijl en een holistische visie op gezondheid zijn altijd belangrijk geweest voor mij. Onderwerpen als anatomie, fysiologie, voeding, preventieve medicatie en sociale omgangsvormen hebben altijd mijn interesse gehad. In 2014 heb ik mijn masters graad behaald in Publieke Gezondheid.

Van kleins af aan was ik erg sportief. Mountainbiken, wandelen, fietsen, zwemmen en fitness vond ik erg leuk. Maar het allerleukste vond ik toch Yoga!

De afgelopen jaren heb ik me hier verder in ontwikkeld door het volgen van internationale yoga workshops en heel veel uren op de mat! Ik ben gespecialiseerd in Ashtanga yoga . Dit heeft een directe link met het bewustworden van het eigen lichaam. Een punt wat vaak relevant is tijdens een massage.

Ik ben in 2016 begonnen met het masseren. Het is voor mij een eindeloze ontdekkingsreis naar nieuwe kennis en techniek met als uitdaging om er een samenhangend geheel van te maken.

Specialiteit

Ik ben vaardig in alle massagevormen die bij Jivan’s worden aangeboden maar mijn specialiteit ligt bij de technieken van de Thaise massage. Hieruit heb ik een unieke behandeling gecreëerd waarin het lichaam volledig wordt gestretcht en uitgerekt. Dit geeft bewegingsvrijheid bij de gewrichten en spieren. Ik noem het de: “Passive Stretch Massage”. Kom gauw langs om het te ervaren!

Boek de Passive Stretch Massage

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Ik heb een heerlijke sportmassage gehad van Goszi. Ik had aangegeven dat ik laatste tijd vaak last had van migraine en nek en schouderklachten. Ze wist precies welke punten ze extra moest aanpakken. Ik kom zeker terug! Het fijne vond ik ook dat ze airco in de kamers hebben. Dit was heel erg aangenaam om tijdens de hittegolf een massage te krijgen.

– I. E.  (Google review)

Amazing massage. Goszi is fantastic =)

Natàlia Vilor-Tejedor (Google review)