Ishana

Mensen intrigeren en fascineren mij. Iedereen is de basis hetzelfde en tegelijkertijd toch zo uniek. Elk levend mens heeft zuurstof, water, voedzaam voedsel en beweging nodig wat zorgt voor een gezond en kloppend hart. Toch is niet één vingerafdruk hetzelfde. Zo zijn ook de behoeftes per individu om te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf zowel divers en uniek als in de core hetzelfde.

Vanuit mijn eigen verhaal heb ik ervaren hoe het voelt om detached te raken van mijn lichaam. In 2018 hield ik ontzettend veel ballen in de lucht: Voltijd studie, stage, deelname misverkiezing, verhuizing, en meer. Ik ervoer constante angst, verdriet, dwangmatige trekken. Het leek mij ‘logisch’ om een psycholoog hiervoor op te zoeken. Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren. Nu wéét ik namelijk uit eerste hand dat het ‘wandelend hoofd’ wat ik intussen was geworden, helmaal geen psychoanalyse (oftewel méér inspanning) nodig had maar bewuste, professionele en intentionele aanraking (ontspanning) om me te ondersteunen in het her-verbindingsproces met Mezelf. Dat is één van mijn processen en behoeftes geweest.

Mijn medemens ondersteunen in hún ontwikkelingsproces geeft mij gigantische voldoening.

I am because you are.

Hoe dan?
Om te beginnen met het creëren van een ontspanningsmoment voor jou en jou alleen. Een moment waarin jij je in alle veiligheid (opnieuw) bewust wordt van je lichaam, jouw ‘voertuig des levens’. Deze ervaring is voor iedereen anders afhankelijk van hoe je in je vel zit.

Momenteel heb ik, door veel te experimenteren, mijn geheel eigen werkwijze ontwikkeld waarbij ik aandacht, liefde en menselijkheid combineer met verschillende massagetechnieken en competenties vanuit jarenlange ervaring.

Mijn missie:
Jou helpen jezelf (nog beter) te helpen omdat ik er heilig van overtuigd ben dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Terugkomende thema’s hierbinnen zijn (zelf)zorg, (zelf)liefde en vertrouwen.

Mijn specialiteit: De Buddy-to-Body

Behandeling (75 min)

Een full body behandeling waarbij mind, body en soul weer helemaal tot rust komen. Nek, schouder, rug, armen, benen, voeten, handen, hoofd en gezicht worden verwend.
Druk: naar wens (zacht/ gemiddeld/stevig).

Met alle liefde geef ik ook een ontspanningsmassage op maat. Wanneer jij blij de deur uit loopt is mijn doel bereikt.

Bij Jivans massage mag ik mijn massagekunde verder ontwikkelen. Ik ga mijn denkbeeldige dienstenpallet aanvullen met nieuwe technieken om nog meer mensen te kunnen helpen aansluitend op hun behoeftes.

Im feeling thankful and looking forward to meet you!

Boek hier je Buddy-to-body Massage

Meer dan 250 online reserveringen per maand
4,9 uit 74 Google-reviews

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Jivans massage is echt de beste salon waar ik ooit ben geweest!
Verschillende masseurs/masseuses gehad en stuk voor stuk top!

– Alvin De Brabander  (Google review)

Hartelijke ontvangst ondanks enkele uren op voorhand registratie!
Deugddoende massage in een zen omgeving! Voor herhaling vatbaar.

Fien Vercruysse (Google review)