Jairo

Sinds zijn carrièrestart in 2020 heeft Jairo Coco een reis van deskundigheid en zorgvuldigheid afgelegd om topatleten op hun best te houden. Nu brengt hij zijn uitgebreide kennis en vaardigheden naar onze massagepraktijk in Rotterdam, waar hij klaar staat om u een behandeling te bieden die zowel verzorgend als verkwikkend is.

Jairo’s reis naar professionaliteit heeft hem geleid naar de prestigieuze Wellness Academie, waar hij zijn certificering in ontspanningsmassage in september 2021 en sportmassage in oktober 2022 heeft behaald. Zijn voortdurende passie voor leren en verbeteren betekent dat hij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en inzichten in de massagepraktijk.

Wat onderscheidt Jairo van anderen is zijn focus op de oorzaak van uw pijn. Hij gaat verder dan alleen het verlichten van symptomen; hij wil begrijpen waarom u pijn heeft. Is het stress? Overbelasting? Door deze oorzaken te identificeren, kan Jairo effectief werken om uw ongemak te verlichten. Bovendien biedt hij praktische tips en oefeningen aan om uw gezondheid en fitheid te verbeteren.

Jairo’s passie voor sportmassage komt voort uit zijn toewijding aan het voorkomen en behandelen van blessures. Hij begrijpt dat een gezond lichaam een evenwichtig lichaam is, en door massage wordt dat evenwicht hersteld. Zijn doel is om u te helpen uw lichaam op zijn best te laten voelen en functioneren.

 

Bij Jairo staat de klant altijd centraal. Hij streeft ernaar niet alleen te geven wat u wilt, maar ook wat u nodig heeft. In nauw overleg met u ontwerpt hij een behandeling die optimaal op uw behoeften aansluit. Het resultaat is een ervaring die zowel bevredigend als heilzaam is.

Boek vandaag nog uw sessie met Jairo Coco, en ervaar de helende kracht van deskundige massage.

Ervaringen van anderen

Ik wilde al erg lang een zwangerschaps massage maar was bang voor een teleurstelling en bleef maar online zoeken. Ook wilde ik het liefst bij een vrouw. Jivan’s sprak me erg aan en ook mijn verloskundige raadde Jivan’s massage aan. Omdat ik inmiddels vrijwel overal last van had wilde ik zo snel mogelijk een massage boeken. Dan “maar” bij een man. Het kon al de volgende ochtend bij Alex. Gelukkig las ik al goede reviews over hem en ik ben het helemaal eens!
Al vanaf het begin voelde ik me enorm op mijn gemak door zijn uitstraling, rust en zachtheid. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Alex gaf me alle tijd om me om te kleden en op de speciale tafel te gaan liggen (hemels eindelijk weer eens op m’n buik te liggen!). Fijne muziek en heerlijke geuren. De massage was veel meer dan ik had verwacht, stevig maar niet pijnlijk en Alex voelde goed aan welke gebieden gemasseerd moesten worden. Wat ik ook erg op prijs stelde is dat er vrijwel niet gesproken werd tijdens de massage! Ik voelde me als herboren en het uur is voorbij gevlogen! Mijn klachten waren echt vele malen minder en ik had weer veel energie. De nacht erop eindelijk weer eens lekker geslapen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan! Ik ben nu 38 weken zwanger en als de baby er nog niet is ga ik volgende week zeker weer! Mocht je twijfelen dames; gun jezelf dit echt! Goed voor je lijf, goed voor je geest en eindelijk even echt ontspannen.

– Maud Lubben  (Google review)

4 augustus mijn eerste massage gehad van Alex. Ik had gekozen voor een ontspanningsmassage. En wat een openbaring was het in een woord geweldig. Niet geheel pijnloos maar overwegend heel erg prettig. Een absolute aanrader Alex .

Brigitte Woudenberg (Google review)