Janice

Mijn naam is Janice King en ik ben een ervaren masseuse, gespecialiseerd in het geven van diepe bindweefselmassages. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om lichamelijke klachten te verlichten en je algehele welzijn te verbeteren, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn passie voor masseren begon al op jonge leeftijd. Ik wilde de kunst van het masseren leren en ben gaan werken in een gerenommeerde massagesalon. Tijdens deze periode heb ik waardevolle ervaring opgedaan, die me heeft geholpen om uiteindelijk als zelfstandige masseuse aan de slag te gaan in mijn eigen salon.

Naast mijn werk als masseuse, ben ik ook een ambulante hulpverlener. Dit stelt me in staat om op een effectieve manier bij te dragen aan het welzijn van mensen, net zoals ik dat doe tijdens het masseren. Ik geloof dat fysiek contact een basisbehoefte is, maar door de drukte en vaste patronen van het leven, vergeten we vaak om hier gehoor aan te geven. Daarom sta ik klaar om de taal van jouw lichaam te vertalen naar een passende massage.

Of je nu last hebt van gespannen spieren, chronische pijn, stress of gewoon even wilt ontspannen, ik bied een persoonlijke benadering die afgestemd is op jouw behoeften. Mijn deep tissue massages zijn gericht op het verlichten van spanning en het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam.

Boek een massage

Ik nodig je uit om een afspraak te maken in mijn massagepraktijk, waar ik een rustige en ontspannen sfeer creëer om je volledig te laten ontspannen. Samen werken we aan het verbeteren van jouw welzijn, zodat je je energiek, verfrist en gebalanceerd voelt.

Neem vandaag nog contact met me op en geef jezelf de kans om te genieten van de voordelen van een professionele deep tissue massage. Je verdient het om goed voor jezelf te zorgen, en ik help je graag op jouw weg naar een gezond en gelukkig leven.

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op mijn tafel!