Jivan

Ik ben geboren in Suriname en opgegroeid in Rotterdam. In mijn jongere jaren op school had ik altijd al een interesse in biologie, sporten en de mens. Na het VWO afgerond te hebben ging ik uiteindelijk de studie fysiotherapie volgen aan de Hogeschool Rotterdam.

Tegelijkertijd met mijn studie startte ik met dansen! In korte tijd werkte ik mij omhoog van student naar docent tot theaterspeler die internationale voorstellingen opvoerde.

Door mijn kennis van het lichaam kwam ik tijdens het dansen altijd mensen tegen die ik kon helpen met blessures en tips om blessures te voorkomen. Inmiddels had ik een bijbaantje genomen als masseur bij een sauna en dat ging mij aardig goed af.

In korte tijd had ik veel vaste klanten die naar mij toe kwamen omdat ik de kennis van een fysiotherapeut had en de hands-on mentaliteit en creativiteit van een danser. Al gauw waren al mijn uren als masseur bij de sauna gevuld en kreeg ik steeds de vraag van mensen om mij heen of ik zelf niet masseerde aan huis.

Ik besloot te stoppen met mijn bijbaantje als masseur en omdat ik inmiddels afgestudeerd was, een fulltime carrière te vervolgen als fysiotherapeut.

Op papier een verstandige keuze, maar in de praktijk bleek dit verre van realiteit. De negen tot vijf mentaliteit en het gevoel in een dagelijkse sleur te blijven hangen waren killing voor mijn vrije en creatieve geest.

Ik keek terug naar de momenten waar ik het meest gelukkig was en besloot na een jaar om vanaf dat moment alleen maar te werken aan dingen waar ik blij van werd.

Dat waren twee dingen: massage en dans. Ik ging vol voor de danscarrière en deed voorstellingen en gaf lessen en daarnaast opende ik Jivan’s Massage. Deze combinatie heeft jarenlang mijn huur betaald. Na een poosje voelde ik dat ik meer focus moest leggen op het massage aspect en mijn dans iets meer moest gaan afbouwen en ik ben van de kelder van mijn huis naar de locatie aan de ‘s-Gravendijkwal gegaan.

Ook hier ben ik alleen begonnen en heb het in korte tijd kunnen laten bloeien tot een bedrijf waar minimaal 10 masseurs werkzaam zijn.

Ervaringen van anderen

Heerlijke duo massage gehad van masseurs Jivan en Goszi. Wij komen zeker terug!

– Channa  (Google review)

Ik kom hier vaker om pijn uit mijn rug en schouders weg te laten masseren. Prettige sfeer, professioneel en altijd een prima ervaring.

D.O. (Google review)