Kingsley

Ontmoet Kingsley Janzen, uw go-to masseur voor een ongeëvenaarde ervaring in diepe bindweefselmassage. Met meer dan 20 jaar ervaring in de massage therapie, brengt Kingsley een unieke set vaardigheden en expertise naar de tafel.

Wat Kingsley onderscheidt van andere masseurs is zijn vermogen om behandelingen op maat te maken die perfect passen bij uw individuele behoeften en klachten. Hij begrijpt dat elk lichaam uniek is en elke persoon verschillende uitdagingen en pijnpunten heeft. Door zijn grondige kennis van anatomie en fysiologie kan Kingsley precies de juiste technieken en druk toepassen om uw klachten effectief aan te pakken.

Maar Kingsley biedt meer dan alleen een ontspannende massage. Als voormalig operatie-assistent en anesthesiemedewerker heeft hij uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en de impact van houding en beweging op onze algehele gezondheid. Hij zal niet alleen uw klachten verlichten, maar ook waardevolle tips en advies geven over hoe u uw houding en bewegingspatronen kunt verbeteren om herhaling van klachten te voorkomen.

Kingsley heeft in verschillende revalidatiecentra gewerkt als verpleegkundige, waar hij de gelegenheid kreeg om zijn vaardigheden en kennis toe te passen bij het helpen van mensen met diverse medische aandoeningen. Deze ervaring heeft hem een diepgaand begrip gegeven van het belang van een holistische aanpak bij het herstel en het bevorderen van het welzijn van zijn klanten.

In 2011 voltooide Kingsley zijn massageopleiding in Curacao en begon hij zijn therapiepraktijk. Sindsdien heeft hij talloze mensen geholpen bij het verlichten van pijn, het bevorderen van herstel en het verbeteren van hun algehele welzijn. Zijn benadering van massage gaat verder dan alleen het behandelen van symptomen. Hij is gespecialiseerd in het bewust maken van houdingsproblematiek en biedt op maat gemaakt advies dat naadloos aansluit op zijn massagetherapie.

Als u op zoek bent naar een masseur die niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook de onderliggende oorzaken begrijpt en aanpakt, dan is Kingsley Janzen de perfecte keuze voor u. Met zijn expertise, ervaring en toewijding zal hij u begeleiden naar een betere gezondheid en welzijn. Boek vandaag nog een sessie en ontdek de buitengewone voordelen van Kingsley’s op maat gemaakte massagebehandelingen.

Ik laat je graag kennismaken met mijn massagestijl. Toe aan totale ontspanning? Met mijn stevige grip en fijne aanraking masseer ik je van top tot teen.

Zorg goed voor jezelf en boek direct een sessie.

Ervaringen van anderen

Ik wilde al erg lang een zwangerschaps massage maar was bang voor een teleurstelling en bleef maar online zoeken. Ook wilde ik het liefst bij een vrouw. Jivan’s sprak me erg aan en ook mijn verloskundige raadde Jivan’s massage aan. Omdat ik inmiddels vrijwel overal last van had wilde ik zo snel mogelijk een massage boeken. Dan “maar” bij een man. Het kon al de volgende ochtend bij Alex. Gelukkig las ik al goede reviews over hem en ik ben het helemaal eens!
Al vanaf het begin voelde ik me enorm op mijn gemak door zijn uitstraling, rust en zachtheid. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Alex gaf me alle tijd om me om te kleden en op de speciale tafel te gaan liggen (hemels eindelijk weer eens op m’n buik te liggen!). Fijne muziek en heerlijke geuren. De massage was veel meer dan ik had verwacht, stevig maar niet pijnlijk en Alex voelde goed aan welke gebieden gemasseerd moesten worden. Wat ik ook erg op prijs stelde is dat er vrijwel niet gesproken werd tijdens de massage! Ik voelde me als herboren en het uur is voorbij gevlogen! Mijn klachten waren echt vele malen minder en ik had weer veel energie. De nacht erop eindelijk weer eens lekker geslapen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan! Ik ben nu 38 weken zwanger en als de baby er nog niet is ga ik volgende week zeker weer! Mocht je twijfelen dames; gun jezelf dit echt! Goed voor je lijf, goed voor je geest en eindelijk even echt ontspannen.

– Maud Lubben  (Google review)

4 augustus mijn eerste massage gehad van Alex. Ik had gekozen voor een ontspanningsmassage. En wat een openbaring was het in een woord geweldig. Niet geheel pijnloos maar overwegend heel erg prettig. Een absolute aanrader Alex .

Brigitte Woudenberg (Google review)