Maikel

Vanaf jongs af aan vond ik het al erg leuk om mijn familie een schouder- of voetmassage te geven.
Binnen de Indische cultuur noemen we dat โ€˜pitjitโ€™, wat Indonesisch is voor massage. Wat ik daar technisch gezien voornamelijk uit heb gehaald, zijn de petrissages en fricties, dus diepe knedingen. Maar ook om met gevoel te masseren en zo aan te voelen wat het lichaam nodig heeft.

Ik ben altijd al met lichaamsbeweging en -bewustwording bezig geweest. Vroeger door Oosterse gevechtskunsten en de laatste jaren door het beoefenen van verschillende dansstijlen ben ik er achter gekomen hoe belangrijk ontspanning is na inspanning.

We leven in een drukke maatschappij waar er weinig tijd is voor ontspanning en rust. Vaak merken we niet hoeveel spanning er in ons hoofd en lichaam zit, totdat we echt aan ontspanning toe komen. Na een massage bij mij kunt u dit ervaren en met een soepel lichaam en een ontspannen hoofd weer huiswaarts te keren. Investeren in uzelf geeft weer een hoop profijt in uw dagelijkse leven, of u nu zwaar fysiek werk verricht, regelmatig wil sporten of een zittend beroep heeft.

Ik ben een positief ingesteld persoon en help graag mijn medemens om zich lichter en meer ontspannen door het dagelijks leven te bewegen, zodat men zich prettiger, gelukkiger en vrijer in zijn of haar lichaam kan voelen .
Het is dus mijn grote passie om iemand te helpen lichaam en geest weer tot rust te brengen.
Of je nu zin hebt in een heerlijk momentje van diepe ontspanning, of juist graag van die vastzittende spieren af wilt door het harde werken of stress in je hoofd, kunt u bij mij terecht voor een geschikte massage.

Specialiteit: stevige knedingen en fricties

Mijn specialiteiten zijn technieken uit de Indonesiche โ€˜Pitjitโ€™, dus stevige knedingen en fricties. Door rondom de spiergroepen te gaan, komen de spieren wat losser van het bot en verbetert dit de doorstroming van het bloed. Van origine is dit vrij stevig, maar door het gecontroleerd uit te voeren, is het eigenlijk een heerlijke ervaring om de pijn uit de spieren weg te voelen trekken. Ook help ik u graag van die zeurderige punten die vaak rondom de schouders zitten (de zogeheten triggerpoints) af.
Dit in combinatie met een ontspannende hoofdmassage en een diepe voetmassage zorgt ervoor dat u zich van top tot teen weer helemaal relaxed zal voelen!

Uiteraard pas ik mijn massagetechnieken toe op het door u gewenste niveau. Niet alleen masseer ik met veel gevoel en empathie, ook vind ik communicatie belangrijk. Ik luister graag naar uw wensen en vraag door indien nodig, zodat ik het juiste beeld krijg van wat uw wensen en zijn. Door mijn inlevingsvermogen voel ik precies aan waar uw blokkades zich bevinden en waar uw lichaam behoefte aan heeft.

Het plezier wat ik uit masseren haal is dat u met een goed gevoel de salon verlaat!

Boek de Pitjit Massage

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Jivans massage is echt de beste salon waar ik ooit ben geweest!
Verschillende masseurs/masseuses gehad en stuk voor stuk top!

– Alvin De Brabander ย  (Google review)

Vorige week hier een massage gekregen, iets wat ik normaal niet doe maar ik wilde relaxed mijn vakantie in. Super vriendelijke vrouw en een mooie zaak. Alles was ook heel schoon en opgeruimd, fijn! Massage was een goede ervaring, als ik nog eens een massage wil, kom ik zeker hier naartoe. Naderhand nog even een theetje gedronken in de relaxruimte beneden en ik kon goed mijn vakantie in!

– Sarah ย  (Google review)