Melissa

Hallo, ik ben Melissa en ik ben zo jong als ik me voel. Ik zou mezelf omschrijven als een multi creatief persoon, omdat ik erg veelzijdig ben.

Als yogadocente werk ik op verschillende locaties , ik geef yoga voor “de niet zo lenige mens”. Ik heb een vijfjarige studie afgerond aan de kunstacademie in Rotterdam. Ik hou van spelen en creëren , kleuren en geuren en vooral het beste in mijn medemens naar boven te halen.

Ik ben opgegroeid in Oegstgeest samen met mijn Nederlandse moeder en Indische vader. Tijdens mijn jeugd kwam ik mede door mijn Indische familie in aanraking met massages. Mijn oma en mijn vader masseerde mijn rug en mijn voetjes. In de Indonesische cultuur zijn massages net zo belangrijk als eten en drinken.

Dat ik het in mijn handen heb om te masseren is een natuurlijke gaven gegeven vanuit mijn Familie. Ik heb bij diverse Spa’s gewerkt en heb nu mijn home base gevonden bij Jivan’s massage salon.

Mensen masseren gaat automatisch omdat ik het fijn vind om hun even in deze al zo hectische maatschappij een fijne beleving van diepe ontspanning mee te geven. Het menselijk lichaam is een bijzondere tempel waar alles met elkaar in connectie staat. Tijdens de massage van mij draai ik graag muziek en probeer ik ruimte en ontspanning te creëren tussen de botten en spieren. Eén van de belangrijkste delen van het lichaam vind ik het hoofd.
Wij mensen identificeren onszelf vaak met onze mind en de meeste stress komt vanuit het hoofd die alles weer uitzet naar ons lichaam. Daarom masseer ik het hoofd ook mee en mijn handen vinden de verdere weg naar blokkades op een natuurlijke manier. Een massage bij Melissa is een bijzondere ervaring waarbij ik je even meeneem naar een andere planeet.

Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van knopen en blokkades in jouw lichaam . Tijdens de massage gebruik ik een stevige grip of een zachte grip, dat verschilt per lichaam. Mijn doel is dat je na de massage een leeg hoofd hebt en een ontspannen lichaam. Ik noem het meestal terug naar hoe je op deze wereld kwam.

Back to the good vibes!

Specialiteit: spanningshoofdpijn release

Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben en je dag overnemen op een negatieve manier. Deze massage focust zich met name op het hoofd, maar ook de nekspieren en het gedeelte van de rug die meedoen in het patroon van de hoofdpijn. Verlichting van het drukkende gevoel op je hoofd is het resultaat. Als dit klinkt als iets voor jou, boek dan deze behandeling bij mij!