Noëlle

Ik heb massage altijd heel bijzonder gevonden. Na mijn opleiding door Jivan is mijn liefde voor het vak alleen maar meer gegroeid. Het is mooi om te zien wat voor positieve effecten een behandeling op de mens heeft. 

Mijn naam is Noëlle Vosman, opgegroeid in een dorpje gelegen in de buurt van Hengelo en sinds kort wonend in Rotterdam. Ik ben van jongs af aan begonnen met dansen waarna ik veel verschillende sporten heb uitgeoefend. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd van de dansacademie, waarna mijn persoonlijke ontwikkeling pas echt begon.

Ik heb mij door de jaren heen verdiept in verschillende aspecten zoals yoga, voeding & beweging. Een balans tussen al deze factoren zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Mijn kennis over deze gebieden zijn een absolute meerwaarde tijdens mijn behandelingen. Hiermee kan ik de klanten adviseren op het gebied van een gezonde lifestyle. 

Specialiteit

Mijn kwaliteit ligt voornamelijk in de rust en kalmte die ik bij mij draag. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat we voor een moment een reis maken naar de plek die voor jou op dat moment nodig is. De balans tussen een stevige grip en een zorgzame aanraking zorgen voor de perfect afgestemde behandeling. Ik zie er enorm naar uit om jou te mogen ontvangen en een steentje bij te dragen aan jou persoonlijke reis naar comfort en gezondheid.