Noëlle

Hey hoi, mijn naam is Noëlle. Ik beweeg graag door het leven, nieuwsgierig om het leven hier en daar te verkennen. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Hengelo en sinds kort wonend in Rotterdam waar ik mij helemaal thuis begin te voelen. 

Als afgestudeerd danseres heb ik verschillende wegen bewandeld en verkent om vorm te geven aan de persoon die ik wil zijn in het dagelijks leven. Van jongs af aan begonnen met dansen waarna ik verschillende sporten heb uitgeoefend. Gedurende mijn ontwikkelingsreis heb ik mijn liefde gevonden voor het vak masseren. Ik vind het menselijk lichaam een bijzonder geschenk om het leven mee te ervaren en ben ik dankbaar om te zien wat voor positieve effecten een behandeling op de mens heeft.

Naast mijn interesse voor het vak heb ik ook mijn passie gevonden voor voeding. Het bereiden van een liefdevolle maaltijd en de uitwisseling hiervan heeft een enorme positieve invloed op mijn geest. De balans tussen beweging, ontspanning en het bewustzijn in voeding zorgt voor een kalmerende geest, iets wat essentieel is voor een gezond menselijk lichaam. Mijn kennis over deze gebieden zijn daarom een absolute meerwaarde tijdens mijn behandelingen. Hiermee kan ik de klanten adviseren op het gebied van een gezonde levensstijl.

Specialiteit

Mijn kwaliteit ligt voornamelijk in de rust en kalmte die ik bij mij draag. Deze breng ik graag over op dames die in verwachting zijn en ontspanning kunnen gebruiken tijdens de bijzondere periode van hun zwangerschap. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat we voor een moment een reis maken naar de plek die voor jou op dat moment nodig is. De balans tussen een stevige grip en een zorgzame aanraking zorgen voor de perfect afgestemde behandeling.