Noëlle

Mijn naam is Noëlle en omschrijf mijzelf als een zacht, creatief en zorgzaam persoon. Als afgestudeerd danseres, heb ik tijdens mijn studie mij verdiept in de beweging van het menselijk lichaam en kennis gemaakt met Anatomie en Fysiologie. Beweging en aanraking is er voor mij dan ook altijd al geweest, bewust en onbewust.

Beweging en bewustwording van het lichaam is voor mij een dagelijkse bezigheid. Zo beoefen ik naast dans ook diciplines zoals yoga, meditatie en capoeira. Fysiek leren gaat mij dan ook het beste af, ik observeer, pas toe en reflecteer. De connectie tussen dans en masseren fascineert mij omdat elke behandeling weer tot een ander gevoel van expressie leidt. Masseren leert mij te luisteren naar de verschillende lichamen en hun specifieke behoeften. Met een meer holistische benadering beweeg ik graag op de muziek die resoneert met de stemming in een veilige en comfortable ruimte. Mijn doel is om meer rust, verbinding en balans te creëren in het mentale, lichamelijke, energetische en emotionele lichaam.

Naast mijn interesse in de bewustwording van het lichaam, houdt ik mij bezig met voeding en kruiden, essentiele olieën en de cyclus van de vrouw. Deze onderwerpen staan centraal in mijn leven en ben mij hier constant in aan het verdiepen en ontwikkelen. Mijn kennis over deze gebieden zijn daarom van absolute meerwaarde tijdens mijn behandelingen.

Specialiteit: zwangerschaps Ma-ma-massage 

Graag breng ik mijn specialiteit over op dames die in verwachting zijn en de nodige ontspanning kunnen gebruiken tijdens hun bijzondere periode van hun zwangerschap. Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van eigen gemaakte massage olie voor klachten zoals anti-striae, rugpijn of oedeem. Daarnaast werk ik graag met afgestemde sounds om de ongeboren baby positief te stimuleren en aroma geuren afgestemd op de moeder.

Met een stevige grip en liefdevolle aanraking in een veilige omgeving, is mijn doel om jou terug te brengen naar jouzelf. Ik hoop je te mogen ontvangen!

Boek hier je Ma-ma-massage

1. Kies de tijdsduur
2. Kies de gewenste datum & tijdstip voor de massage
3. Log in of vul je gegevens in
4. Kies je betaalmethode en maak de boeking compleet

Ervaringen van anderen

Noelle heeft mij hele fijne ontspanningsmassages gegeven. Ze voelde mijn lichaam heel goed aan en zorgde altijd voor een aangename rustige sfeer met ontspannende muziek op de achtergrond.

– Magdalena Dzambo   (Google review)

Gisteren een superfijne en krachtige ontspanningsmassage gehad van Noëlle. Ik ging erheen zonder klachten, maar ze heeft intuïtief aangevoeld waar ze extra aandacht aan moest besteden. Naast een hele goede rug/nek en hoofdmassage heeft ze ook mijn handen en voeten behandeld. Daar had ik onbewust klachten aan en na de massage voelen ze echt veel meer ontspannen. Echt een aanrader!

Rianne Caminada
(Google review)

Ontladen en opladen bij Noelle. De connectie die je maakt tijdens een massage is intiem en persoonlijk zonder dat je elkaar echt kent. De behandeling van Noelle was intuïtief, no explanation needed. Bij Jivan’s Massage kom ik al jaren, weliswaar te weinig, maar voel me er altijd thuis.

Janine Trimoredjo
(Google review)