Obeth

Mijn naam is Obeth. Als persoon ben ik een spontaan gastvrij en behulpzaam, zowel op professioneel als op privé gebied. Dit maakt dat ik mij zelf in mijn tweede natuur bevindt wanneer het gaat om verlenen van hulp.
Het begon bij mij eigenlijk al erg vroeg. Het masseren heb ik van huis uit mee gekregen. Ik ben namelijk van Molukse afkomst en als ik ook maar van iets last had was mijn Oma er altijd wel om het even weg te masseren, pitjit noem je het in onze taal. Vanaf een bepaalde leeftijd ging ik het ook doen en zodra iemand last van iets had dan wisten ze mij altijd wel te vinden.
Toen ik in 2016 herstellende was, maar eindelijk beter verklaard werd had ik werk nodig. Ik kwam de vacature tegen cursus masseur met werkgarantie. Hier werd ik natuurlijk gelijk enthousiast door en ben gelijk gaan solliciteren. Ik werd aangenomen in 2017 en behaalde de massagecursus. Ik heb flink wat uren gemasseerd en dus veel ervaring mogen opdoen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik goed ben in het geven van stevige sportmassages die dieper in gaan op de spieren, maar dat je bij mij ook terecht kan voor een heerlijk ontspanmomentje.

Specialiteit

Mijn specialiteit is dat ik graag luister naar een ander, de reden dat ik eigenlijk altijd zeg dat ik een Massage op maat geef. Wat voor de een een sportmassage is, kan de ander (bij wijze van) ervaren als een ontspanningsmassage.

Toen mijn werk bij mij vorige werkgever erop zat ben ik voor mijzelf gaan werken als masseur. Kort hierna ben ik in contact gekomen met Jivan’s Massage en heb ik me aangemeld voor het team.

Kom langs om te ervaren waar ik het over heb en voel de heerlijke massage. Al zeg ik het zelf!

Tot snel!

Ervaringen van anderen

Jivans massage is echt de beste salon waar ik ooit ben geweest!
Verschillende masseurs/masseuses gehad en stuk voor stuk top!

– Alvin De Brabander   (Google review)

Gisteren samen met mijn vriendin een duo-massage genomen van 30 minuten. Heerlijk genoten! Je merkt dat de masseurs weten wat ze doen en vragen ook gericht of er klachten zijn. Kom zeker terug!

– Randy   (Google review)