Quang

Ik ben Quang Nguyen en ik ben 22 jaar. Ik heb een passie voor beweging en dans en ik doe momenteel een HBO bachelor genaamd Creative business in Rotterdam.
Mijn interesse en passie voor massage ontstond door beweging en sport. Ik ben sinds mijn tienerjaren altijd wel bezig geweest met beweging, sport en dans. Daarbij zijn blessures ook een groot deel geweest van mijn leven. Ik ben op een dag gaan kijken op internet hoe ik ermee kon omgaan en ik kwam uit bij zelfmassage. Dit heb ik geprobeerd en ik was verrast dat het mij ook goed hielp!

Ik ben sindsdien veel te weten gekomen over massages en fysiologie. Ik heb waarschijnlijk elke spier wel in mijn eigen lichaam kunnen masseren, en heb ook veel tools opgezocht en geïnvesteerd om dit makkelijker te maken voor mezelf (want ja, jezelf masseren is niet altijd even makkelijk om te doen).

Later in mijn tienerjaren begon ik ook langzaam en zeker andere mensen te masseren. De mensen om mij heen, mijn vrienden, zijn ook erg gedreven om te bewegen en ervaren natuurlijk dan ook last van hun lichaam. Daarnaast heb ik ook veel mijn ouders gemasseerd, en doe ik nu nog steeds (lucky parents haha). Maar dit deed ik vooral uit intuïtie, en zelfkennis. Ik masseerde vooral op een manier wat ik fijn vond en mijn methode destijds was vooral active release en het gebruik van drukpunten.

Waarom ben ik masseur geworden?

De gedachte om masseur te worden begon ergens in eind December 2020.. lag ik ’s nachts wakker en ik ging nadenken. Ik dacht na over het feit dat ik eigenlijk heel vaak mezelf masseerde en ook steeds meer andere mensen. Dit deed ik met liefde en plezier. Mensen beter laten voelen d.m.v. massage vond ik echt heel leuk om te doen en daarnaast gaf het mij een goed gevoel dat ik mensen op die manier kon helpen.
Later in 2021 heb ik heel toevallig Rajiv kunnen ontmoeten via mijn stagebedrijf (CUZZO Films) en er stond meteen een fijne connectie. We hebben onze passies kunnen delen en hij vond het heel tof om te zien dat ik bezig was met massage.

Daarnaast vond ik het heel prettig om Rajiv te kunnen ontmoeten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot dat hij mij heeft opgeleid als masseur, waarbij hij zijn kennis en expertise heeft gedeeld met mij, en ik dit heb geïntegreerd in mijn eigen massage manier.

My way of massage:

Hoe ik graag gemasseerd wil worden en hoe ik dit ook bij mezelf doe, is met hoge druk en regelmatig kan dit gevoelig zijn.
Wat ik heel graag wil doen, is jou helpen! Heb je last van je lichaam en heb je behoefte aan een sportmassage? Dan kan ik je daar zeker bij helpen. Door middel van communicatie pas ik me aan, op jouw wensen, mijn doel is om jou een fijne ervaring te geven.
Heb je behoefte aan lekker relaxen en een rustmoment voor jezelf? Dat kan zeker ook bij mij.