Quintin

Ik ben Quintin Craanberg, de masseur die voor u klaarstaat!

Ik heb altijd al een interesse gehad in het menselijk lichaam en het functionereren daarvan. Op jonge leeftijd ben ik het leger in gegaan en heb een aantal jaren als beroepsmilitair gewerkt. Het maximale uit mijn lichaam en geest halen deed ik dagelijks. Ik vond het dan ook fascinerend om te zien hoe je gedachten en je lijf elkaar beïnvloeden.

Na mijn periode in het leger ben ik aan de slag gegaan bij de politie. Mijn gevoel voor rechtvaardigheid en het tot dienst kunnen zijn van de maatschappij zorgde ervoor dat ik me bleef inzetten voor de gemeenschap. Fysieke fitheid en mentale scherpte stond ook hier centraal.

Het sporten en de daarbij behorende blessures zijn mij in de loop van de jaren zeer bekend en ik besloot om mij te verdiepen in de massage om wat te kunnen doen voor het herstel van de spieren. Ik merkte dat massage ook een grote rol speelde in de blessurepreventie.

 

Specialisatie

Ik ben een massage opleiding gaan volgen en heb mij verdiept in de verschillende massage vormen, in het bijzonder op de sportmassage, ontspanningsmassage en als specialisatie de deep tissue en voetreflexologie.

Mijn sterkte ligt vooral in het klacht gericht werken, vooral voor mensen die veel van zichzelf vragen.

Ik nodig je uit om plaats te nemen op mijn tafel zodat je even wat verlichting kan ervaren van je gespannen spieren of je drukke hoofd.

Tot gauw!