Rafael

Mijn eerste ervaring met massage therapie was op 19 jarige leeftijd, toen ik een voet behandeling kreeg. Tijdens deze massage stelde ik elke vraag die ik kon bedenken aan de therapeut en na deze behandeling wist ik dat ik hetzelfde wilde doen. In 2012 ontving ik mijn bachelor in fysiotherapie en diploma als masseur. Anatomie, fysiologie en klachtenontwikkeling van het bewegingsapparaat werden mijn specialiteit. Tegelijkertijd hield ik me ook bezig met het geven van massages en raakte ik geïnteresseerd in de holistische kant van de mens.

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Academie of Natural Therapies waar ik de mogelijkheid kreeg om veel te leren over verschillende holistische therapeutische methodes zoals: Traditionele Chinese medicijnen, diëten, acupressuur, reflexologie, shiatsu, cupping, de basis van manuele therapie en  de Peter Hess sound massage (klankschalen). 

In mijn leven en in mijn werk als therapeut combineer ik Oosterse en Westerse kennis over het menselijk lichaam. En ik sta altijd open om meer te leren hierover.

Specialiteit

De “Dry Massage” is een behandeling zonder olie die over de handdoek heen wordt uitgevoerd. De combinatie van oosterse energiebanen en westerse triggerpoints zorgen voor een bijzonder intense behandeling die nergens anders wordt uitgevoerd. Uiteraard doe ik ook graag alle andere massages.

Ervaringen van anderen

Zojuist voor de tweede keer bij Rafael geweest. Heel erg fijn. Hij heeft veel, kleine spanninkjes kunnen opsporen en masseren. Het is ook erg fijn hoeveel we wat praten en gewoon stil masseren. Rafael denkt mee met klachten en is ook rustig en attent. Voortaan ga ik elke week 🙂

– Dave Krijger   (Google review)

Zaterdag me vriendin verrast voor een duo massage.
Ik werd geholpen door Raphael geweldige vent heeft mijn perfect gemasseerd.
Voelde me herboren !

Nawin Jiwalal (Google review)

Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

Gerwin Smit (Google review)