Rafael

Als kind was ik altijd al nieuwsgierig naar de natuur, geest en het menselijk lichaam. Ik las op zevenjarige leeftijd al mijn eerste yoga boek.

In het algemeen ben ik geïnteresseerd in natuurlijke en holistische therapie – en massage is een groot onderdeel hierin.
Mijn eerste ervaring met holistische therapie was op 19 jarige leeftijd, toen ik mijn eerste reflexologie voetmassage kreeg. Tijdens deze massage stelde ik elke vraag die ik kon bedenken aan de therapeut en na deze behandeling wist ik dat ik hetzelfde wilde doen. 

In 2006 begon ik met mijn studie aan de Academie of Natural Therapies waar ik de mogelijkheid kreeg om veel te leren over verschillende holistische therapeutische methodes zoals Traditionele Chinese medicijnen, Dieten, acupressuur therapie, reflexology, shiatsu, cupping, de basis van manuele therapie (chiroptratic therapie) en Peter Hess sound massage.

In 2012 ontving ik mijn bachelor in fysiotherapie en diploma als masseur.
In mijn leven en in mijn werk als therapeut combineer ik Oosterse en Westerse kennis over het menselijk lichaam. En ik sta altijd open om meer te leren hierover.

Specialiteit

Een van mijn specials is de Dry Massage. Uiteraard doe ik ook graag alle andere massages.