Ruben

Ik ben Ruben Garcia, geboren in Valencia ( Spanje ) en opgegroeid in Vlaardingen. Ik heb mijn masseurs certificaat gehaald bij Jivan’s Massage en bijna onmiddelijk daarna hier begonnen te werken.

Ik ben opgeleid tot contemporary danser en ben nog vol actief in het werkveld. In mijn carriere als danser, die in 2012 begon, heb ik flink wat afgereisd en vindt ik het daarom ook belangrijk op dit moment me meer thuis te bevinden in Rotterdam.

Sinds ik me kan herinneren heb ik een affiniteit met het fysiek. Op het moment dat mijn handen een lichaam aanraakten, begonnen ze spontaan wegen te vinden rondom spier en bot om hier en daar te kneden en te strijken. De keuze om bij Jivan een certificaat te halen was dus geen moeilijke.

Specialiteit

Waneer ik masseer voel ik dat er op zo veel lagen tegelijkertijd gewerkt wordt. Ook al voelen we het vooral fysiek, zijn er in mijn ervaring en perspectief, vele onderliggende processen die aan de gang worden gezet en ondersteund worden. Ik vind het een mooi gebaar dat we elkaar kunnen en mogen helpen. Met elkaars hulp creëren we ontspanning en heling voor ons zelf en voor een ander !