Ruben

Ik ben Ruben Garcia, geboren in Valencia ( Spanje ) en opgegroeid in Vlaardingen. Ik heb mijn masseurs certificaat gehaald bij Jivan’s Massage en bijna onmiddelijk daarna hier begonnen te werken.

Ik ben opgeleid tot contemporary danser en ben nog vol actief in het werkveld. In mijn carriere als danser, die in 2012 begon, heb ik flink wat afgereisd. Daarna ben ik gaan wonen in Rotterdam om al die lessen die ik geleerd heb toe te passen tijdens bijvoorbeeld de massage!

Sinds ik me kan herinneren heb ik een affiniteit met het fysieke. Op het moment dat mijn handen een lichaam aanraakten, begonnen ze spontaan wegen te vinden rondom spier en bot om hier en daar te kneden en te strijken. De keuze om bij Jivan een certificaat te halen was dus geen moeilijke.

Specialiteit

Wanneer ik masseer voel ik dat er op zo veel lagen tegelijkertijd gewerkt wordt. Ook al voelen we het vooral fysiek, zijn er in mijn ervaring, vele onderliggende processen die aan de gang worden gezet en ondersteund worden. Ik vind het een mooi gebaar dat we elkaar kunnen en mogen helpen. Met elkaars hulp creëren we ontspanning en heling voor ons zelf en voor een ander !

Ervaringen van anderen

Ruben gaf me een goddelijke ontspanningsmassage. Hij ging aandachtig en met veel rust en passie te werk. Hij had goede muziek aangezet, niet die standaard natuurgeluiden Kruidvat-cd. Ik wil zeker nog een keer!

– Lennart van der Sman  (Google review)

Ruben has magic hands! This was based on my previous experience not a conventional relaxation massage because Ruben intuitively treated me exactly with the softness and firmness, the right amount of pressure for me to surrender. I certainly wished I could have extended the massage. I’m looking forward to another massage from him in the near future. Thank you Ruben!

Sonja vom Hoff (Google review)