Sheyda

Mijn interesse in het menselijke lichaam en verbetering in het presteren ervan loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het belangrijk meerdere invalshoeken te benutten. Een holistische (allesomvattend) benadering interesseert mij, maar ik zie ook de voordelen van reductionisme (stapsgewijs).

Na VWO te hebben behaald startte ik op de VU Amsterdam. Toen ik mijn propedeuse in Psychologie haalde, leidde mijn creatieve drang mij om een internationaal professionele danscarrière te starten. In het afgelopen 15 jaar doceer ik aan HBO/MBO opleidingen, heb ik getourd met danstheatervoostellingen en maak ik zelf theatervoorstellingen.

In 2015 heb ik veel klachten overgehouden aan een ongeval die de gangbare wetenschap niet wist te verhelpen. Dit dreef mij naar een zoektocht naar herstel en een bewustere manier van leven. Tijdens die zoektocht kwam ik oa op massage uit, en ontstond er een diepe passie voor het vak.

Specialiteit

Na verschillende massagecursussen te hebben gedaan ( voetreflexologie,(klassieke) ontspanningsmassage, anti-cellulitis behandeling/cupping, nek-schouder-rug) besloot ik een formele opleiding (Sport)massage te doen, welke ik nu afrond. Door vakken als anatomie, fysiologie, sportverzorging en Massagetheorie te bestuderen werk ik continue aan meer kennis en inzicht; Ik ben een nieuwsgierig persoon die wilt blijven leren en ontwikkelen. Op deze manier hoop ik het beste maatwerk te geven aan mensen met verschillende achtergronden.