Tamara

Mijn naam is Tamara Robledo Oud, geboren in Barcelona en opgegroeid in Amsterdam.
Twee jaar geleden ben ik naar het mooie Rotterdam verhuisd waar ik mij erg thuis voel.Masseren kwam heel natuurlijk op mijn pad erbij, naast mijn grote passie voor dans. 
Ik ben professioneel danseres en dans al zo een beetje mijn hele leven. Hierdoor ben ik altijd bezig geweest met het trainen van mijn lichaam, maar ook bevordering van ontspanning en herstel, voeding, stretchen en beetje bij beetje ook masseren. Ik heb door de jaren heen aardig wat kennis opgedaan over het lichaam en daarnaast ben ik intuïtief ook het lichaam beter gaan begrijpen. Doordat ik mijn eigen lichaam steeds beter begreep, kon ik ook steeds beter anderen helpen, zo vroegen andere dansers mij om tips bij bijvoorbeeld stretchen of ze vroegen of ik hen kon masseren.
Mijn bewondering van het lichaam groeide steeds meer. Ons lijf is zo intelligent en werkt zo hard voor ons! Met de tijd leerde ik dat het lichaam dingen opslaat, zoals stress en bepaalde emoties. Dans en beweging werden meer en meer een manier om deze energie los te laten of te gebruiken. Maar massage helpt hier ook enorm bij. Ook kwam ik achter de kracht van aanraking, de verschillende intenties in aanraking. Dit samen met het feit dat ik het fijn vind om voor mensen te zorgen, brachten mij meer en meer naar de kunst van het masseren. Ik ken Jivan van de danswereld en kwam soms zelf bij zijn salon voor massages. 
Ik heb cursussen bij hem gevolgd en ben er zo ingerold. Ik werk nu sinds september bij hem in de salon en ik voel me gemotiveerd om nog veel meer over ons lichaam te leren.


Specialiteit

Het bijzondere van massage vind ik de onvoorwaardelijke hulp en zorg. Ik heb letterlijk iemand in mijn handen. Ik weet vaak niet wie die persoon is of wat die persoon doet. Ik ken zijn of haar verhaal niet. En dat doet er niet toe. Ik waardeer en besef keer op keer het vertrouwen dat iemand in mij legt om te helpen, het is een verantwoordelijkheid. Om een stukje dichterbij te komen.


Mijn intentie is om bij elke massage, bij elke persoon een stukje zorg, heling en ontspanning mee te geven. Een stukje liefde. We spreken door de grenzen van onze huid op huid. En dat vind ik toch wel heel bijzonder.