Tamara

Mijn naam is Tamara Robledo Oud, geboren in Barcelona en opgegroeid in Amsterdam. Een paar jaar geleden ben ik naar het mooie Rotterdam verhuisd waar ik mij erg thuis voel.

Masseren kwam heel natuurlijk op mijn pad, naast mijn grote passie voor dans. Ik ben professioneel danseres en dans al zo een beetje mijn hele leven. Hierdoor ben ik altijd bezig geweest met het trainen van mijn lichaam, maar ook bevordering van ontspanning en herstel, voeding, stretchen en dus ook massage. Ik heb door de jaren heen aardig wat kennis opgedaan over het lichaam en daarnaast ben ik intuïtief ook het lichaam beter gaan begrijpen. Doordat ik mijn eigen lichaam steeds beter begreep, kon ik ook steeds beter anderen helpen, zo vroegen anderen mij om tips bij bijvoorbeeld stretchen of ze vroegen of ik hen kon masseren. Mijn bewondering voor het lichaam groeide steeds meer. Ons lijf is zo intelligent en werkt zo hard voor ons! 

Met de tijd leerde ik dat het lichaam dingen opslaat, zoals stress en bepaalde emoties. Dans en beweging werden meer en meer een manier om deze energie los te laten of te gebruiken. Maar massage helpt hier ook enorm bij. Ook kwam ik achter de kracht van aanraking, de verschillende intenties in aanraking. Dit samen met het feit dat ik het fijn vind om voor mensen te zorgen, brachten mij naar de kunst van het masseren. 

Specialiteit

Het bijzondere van massage vind ik de onvoorwaardelijke hulp en zorg. Ik heb letterlijk iemand in mijn handen. Ik weet vaak niet wie die persoon is of wat die persoon doet. Ik ken zijn of haar verhaal niet. En dat doet er niet toe. Ik waardeer en besef keer op keer het vertrouwen dat iemand in mij legt om te helpen, het is een verantwoordelijkheid. Om een stukje dichterbij te komen.

Mijn intentie is om bij elke massage, bij elk persoon een stukje zorg, heling en ontspanning mee te geven. Een stukje liefde. We spreken door de grenzen van onze huid op huid. En dat vind ik toch wel heel bijzonder.

Ervaringen van anderen

After suffering from neck and head pain, I decided to book a sports massage with Tamara. It was the best massage ever!! I felt immediately relieve in my neck, jaw and head. She is a very intuitive massage therapist and she really listens to your body! The pressure was perfect, firm enough to release the tension and soft enough to make you super relaxed. I highly recommend her face massage as well, it is an incredible experience on its own! Tamara is a gem!

– pure love  (Google review)

Tamara is een ware artiest. Ze is stevig gegrond, fijngevoelig en luistert met een scherp oor naar je lichaam. Ik voel me niet alleen fysiek maar ook mentaal als herboren. De massage duurde maar een uurtje, maar het voelde als een kleine eeuwigheid.
Bedankt en tot de volgende keer (:

– Steven Asmowidjojo  (Google review)