Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    review rating 5  Super nice massage and super nice people! Totally recommendable!

    thumb Juan Miguel Peiró García
    9/22/2019

    review rating 5  Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Dankzij de speciale tafel met uitsparing voor mijn dikke buik en kundige massage volledig tot rust kunnen komen. Ik kom zeker terug!

    thumb Tessa Van Den Boom
    12/11/2019

    review rating 5  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    11/01/2019

    review rating 5  Uitstekende dry massage gehad van Rafael. Heeft mij enorm geholpen bij een knieblessure - er zit een scheurtje in mijn meniscus. Mijn knie was aanzienlijk minder stram en ik voelde me geweldig. Dank, Rafael. Ik kom snel terug.

    thumb Ping Cleton
    3/18/2020

    review rating 5  Ik heb een heerlijk massage gehad door sheyda . Ze heeft me alles rustig en begripvol uitgelegd. Niks om te klagen en ik kom zeker weer terug bij haar!

    thumb nielofar noory
    6/05/2020

    review rating 5  Heerlijke, ontspannen, maar toch stevige zwangerschapsmassage gehad hier. Fijne en ontspannen sfeer. Kundige en vriendelijke maseusse. Bekkengebied goed aangepakt, waar ik behoorlijk last heb. Voor herhaling vatbaar!

    thumb Ellen vG
    12/26/2019

    review rating 5  Ik had Alex als masseur, dat vond ik heel fijn. Ik was heel snel op mijn gemak en de massage was erg goed. Ik heb geen last meer van mijn schouder. Dankjewel Alex

    thumb Melisa Turkdogan
    2/11/2020

    review rating 5  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    11/06/2019

    review rating 5  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    6/14/2019

    review rating 5  Echt een geweldige praktijk! Uiterst vriendelijk ontvangst. Mooi gebouw, hygiënisch en top masseurs, heel vriendelijk en in voor een praatje. De hot stone massage was de beste ooit. Echt een aanrader!

    thumb Stephanie .
    5/12/2018

    review rating 5  In een maand met hevige spit diversen “chronische pijnmassages” laten doen om de spieren soepel en ontspannen te krijgen. Dit is kundig uitgevoerd door Sheyda en met het behaalde resultaat. Meer dan dankbaar voor. Ik kan het zeker een ieder aanbevelen.

    thumb Eraldo Baf
    2/14/2020

    review rating 5  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    11/03/2019

    review rating 5  Wij gingen vroeger altijd naar QoQo massage en daar wisselt de kwaliteit van masseurs iets te veel. De massage die ik bij Jivan kreeg van Melanie was een van de beste die ik ooit heb gehad!

    thumb Martijn Reppel
    5/24/2020

    review rating 5  Na meer dan een jaar last gehad te hebben van costochondritis/het syndroom van Tietze, heb ik direct na de lockdown de chronische pijn massage van 90 minuten geboekt bij Sheyda. Wauw, wat een goede behandeling! Ik had erg veel last van m'n borstspieren en tussenribspieren. De mainstream gedachte is dat tussenribspieren nagenoeg niet behandeld kunnen worden, maar Sheyda kon ze allemaal goed bereiken. Niet alleen manueel, maar ook door middel van schrapen en cupping. Na een week was de pijn al voor meer dan 50% gedaald en bij de tweede massage voelde alles al veel meer ontspannen aan. Kortom, een gecertificeerde sportzorgmassage die een aanrader is voor iedereen die moet dealen met chronische pijn of natuurlijk gewoon wil ontspannen.

    thumb Vikesh Drums
    5/24/2020

    review rating 5  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    7/02/2019

    review rating 5  De behandeling van Rafael voelde zeer professioneel aan en was to the (trigger) point(s) (-: schone behandelkamer en handdoeken, zachte behandeltafel. Dus dat smaakt naar meer.

    thumb Elske Zwart
    3/04/2020

    review rating 4  Ik ben digibeet en mijn telefoon liep vast bij het willen plannen van een afspraak. Toen ik belde voor hulp ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat ik kort van tevoren belde kon ik terecht, ik ben geholpen door Alex. Alex is zeer vriendelijke en een respectvolle jonge man. Zeer prettige massage gehad! Had direct de behoefte om te gaan slapen zo ontspannen was ik. Top mij zien jullie zeker terug ondanks dat ik Apeldoorn woon.

    thumb Souvenita Pinas
    5/21/2020

    review rating 5  Geweldige massage en heel erg lief personeel, ze hebben ook mijn moeder (ze heeft een spierziekte) geweldig geholpen! Bedankt!❤ Zeer aanbevolen!❤ Great massage and very sweet employees, they also greatly helped my mother! (whom has a muscle disease) Thank you!❤ Highly recommended!❤

    thumb tired pigeon
    1/29/2020