Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    5 star review  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    11/06/2019

    5 star review  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    3/20/2020

    5 star review  Ik had Alex als masseur, dat vond ik heel fijn. Ik was heel snel op mijn gemak en de massage was erg goed. Ik heb geen last meer van mijn schouder. Dankjewel Alex

    thumb Melisa Turkdogan
    2/11/2020

    5 star review  Echt een geweldige praktijk! Uiterst vriendelijk ontvangst. Mooi gebouw, hygiënisch en top masseurs, heel vriendelijk en in voor een praatje. De hot stone massage was de beste ooit. Echt een aanrader!

    thumb Stephanie .
    5/12/2018

    5 star review  Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Dankzij de speciale tafel met uitsparing voor mijn dikke buik en kundige massage volledig tot rust kunnen komen. Ik kom zeker terug!

    thumb Tessa Van Den Boom
    12/11/2019

    5 star review  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    11/01/2019

    5 star review  I just had one of the best massage with Allan 🙏

    thumb Mar Len
    11/05/2019

    5 star review  Op een regenachtige dag boekte ik last minute een massage. Ik kwam bij Ruben terecht en ik voelde me daarna als herboren:-)! Fijne masseur, je voelt je echt helemaal zen na afloop! Een aanrader!

    thumb Ana Baric
    2/27/2020

    5 star review  Fijne ervaring, duidelijk te zien dat de medewerker (Sheyda) kennis heeft! Neemt de tijd, legt uit waar nodig en geeft je tips/oefeningen mee voor thuis.

    thumb Yusuf Su
    5/27/2020

    5 star review  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    6/14/2019

    5 star review  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    11/03/2019

    4 star review  Ik ben digibeet en mijn telefoon liep vast bij het willen plannen van een afspraak. Toen ik belde voor hulp ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat ik kort van tevoren belde kon ik terecht, ik ben geholpen door Alex. Alex is zeer vriendelijke en een respectvolle jonge man. Zeer prettige massage gehad! Had direct de behoefte om te gaan slapen zo ontspannen was ik. Top mij zien jullie zeker terug ondanks dat ik Apeldoorn woon.

    thumb Souvenita Pinas
    5/21/2020

    5 star review  Na meer dan een jaar last gehad te hebben van costochondritis/het syndroom van Tietze, heb ik direct na de lockdown de chronische pijn massage van 90 minuten geboekt bij Sheyda. Wauw, wat een goede behandeling! Ik had erg veel last van m'n borstspieren en tussenribspieren. De mainstream gedachte is dat tussenribspieren nagenoeg niet behandeld kunnen worden, maar Sheyda kon ze allemaal goed bereiken. Niet alleen manueel, maar ook door middel van schrapen en cupping. Na een week was de pijn al voor meer dan 50% gedaald en bij de tweede massage voelde alles al veel meer ontspannen aan. Kortom, een gecertificeerde sportzorgmassage die een aanrader is voor iedereen die moet dealen met chronische pijn of natuurlijk gewoon wil ontspannen.

    thumb Vikesh Drums
    5/24/2020

    5 star review  Ik heb een heerlijk massage gehad door sheyda . Ze heeft me alles rustig en begripvol uitgelegd. Niks om te klagen en ik kom zeker weer terug bij haar!

    thumb nielofar noory
    6/05/2020

    5 star review  Geweldige massages, eenvoudig online afspraken maken, prettige en goed bereikbare praktijk, punctueel, kundige en vriendelijke masseurs

    thumb Nathan Lärche
    5/20/2020

    5 star review  Ik heb gisteren mijn zwangerschapsmassage gehad van Alexander. Hij is in één woord fantastisch. U geeft zelf aan waar u last van heeft. En zodoende masseert hij u pijnpunten. Buiten dat om voelt hij ook derest van de spanningpunten wat hij meeneemt in zijn massage. Hij is lekker rustig en stelt u dan ook lekker op uw gemak. Zijn handwarmte zegt u dan ook echt u tegen. Nu is er alweer een dag om maar ik voel me nog even zen als gisteren. En niet te vergeten ik heb geweldig geslapen dat had ik echt even nodig.! Ik was er al bekend maar terug komen is wat ik sowieso ga doen. Nogmaals bedankt Alexander.

    thumb Anitaass Mwah
    5/31/2020

    5 star review  Inmiddels de 3e keer dat ik geweest ben en iedere keer bij een ander persoon. Alledrie top masseurs. De sfeer is relaxed, schoon en personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

    thumb Angela Nijborg
    12/30/2019

    5 star review  Vandaag sportmassage van Rafael gehad. Hij is een kundige masseur. Ik had erg veel last van mijn onderrug en schouders, na de massage voelde ik me weer helemaal ontspannen. Binnenkort boek ik weer een massage van Rafael.

    thumb cindy sham
    2/08/2020