Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    5 star review  Ik heb een sportmassage gehad van Ruben. Deze was heel fijn en zorgzaam uitgevoerd. Ik voel me uitgerust, zacht, mindful en at peace. Zeker een aanrader en zal nog een keer boeken!

    thumb Yanira Gefferie
    5/11/2020

    5 star review  Echt een geweldige praktijk! Uiterst vriendelijk ontvangst. Mooi gebouw, hygiënisch en top masseurs, heel vriendelijk en in voor een praatje. De hot stone massage was de beste ooit. Echt een aanrader!

    thumb Stephanie .
    5/12/2018

    5 star review  Super nice massage and super nice people! Totally recommendable!

    thumb Juan Miguel Peiró García
    9/22/2019

    5 star review  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    3/20/2020

    5 star review  Fijne ervaring, duidelijk te zien dat de medewerker (Sheyda) kennis heeft! Neemt de tijd, legt uit waar nodig en geeft je tips/oefeningen mee voor thuis.

    thumb Yusuf Su
    5/27/2020

    5 star review  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    6/14/2019

    5 star review  I just had one of the best massage with Allan 🙏

    thumb Mar Len
    11/05/2019

    4 star review  Ik ben digibeet en mijn telefoon liep vast bij het willen plannen van een afspraak. Toen ik belde voor hulp ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat ik kort van tevoren belde kon ik terecht, ik ben geholpen door Alex. Alex is zeer vriendelijke en een respectvolle jonge man. Zeer prettige massage gehad! Had direct de behoefte om te gaan slapen zo ontspannen was ik. Top mij zien jullie zeker terug ondanks dat ik Apeldoorn woon.

    thumb Souvenita Pinas
    5/21/2020

    5 star review  Perfect, netjes ontvangen. Glaasje water tijdens het wachten en een heerlijke behandeling. Masseur dacht goed mee wat betreft de klachten. Nu al veel soepeler benieuwd hoe ik me morgen vol 🤗

    thumb Tessey Geurds
    1/14/2020

    5 star review  Had vandaag een klassieke massage van Rafael en dat was heel fijn. Fijne omgeving en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Heerlijke massage met warme olie. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke werkdag.

    thumb Ben Latooij
    1/27/2020

    5 star review  Wij gingen vroeger altijd naar QoQo massage en daar wisselt de kwaliteit van masseurs iets te veel. De massage die ik bij Jivan kreeg van Melanie was een van de beste die ik ooit heb gehad!

    thumb Martijn Reppel
    5/24/2020

    5 star review  Ik had Alex als masseur, dat vond ik heel fijn. Ik was heel snel op mijn gemak en de massage was erg goed. Ik heb geen last meer van mijn schouder. Dankjewel Alex

    thumb Melisa Turkdogan
    2/11/2020

    5 star review  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    7/02/2019

    5 star review  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    11/01/2019

    5 star review  Alexander is geweldig in zijn werk. Hij heeft kennis van wat hij doet. Ook zijn werk met etherische oliën zorgt voor een extraatje in je behandeling. Zeker een aanrader!

    thumb Maaike Van Olmem
    5/26/2020

    5 star review  Genoten van een sport massage van Giordan! Fijne salon met professionele en vriendelijke service. Till next time! 👍

    thumb Jasper Harmsen
    5/20/2020

    5 star review  Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Dankzij de speciale tafel met uitsparing voor mijn dikke buik en kundige massage volledig tot rust kunnen komen. Ik kom zeker terug!

    thumb Tessa Van Den Boom
    12/11/2019

    5 star review  Ik heb gisteren mijn zwangerschapsmassage gehad van Alexander. Hij is in één woord fantastisch. U geeft zelf aan waar u last van heeft. En zodoende masseert hij u pijnpunten. Buiten dat om voelt hij ook derest van de spanningpunten wat hij meeneemt in zijn massage. Hij is lekker rustig en stelt u dan ook lekker op uw gemak. Zijn handwarmte zegt u dan ook echt u tegen. Nu is er alweer een dag om maar ik voel me nog even zen als gisteren. En niet te vergeten ik heb geweldig geslapen dat had ik echt even nodig.! Ik was er al bekend maar terug komen is wat ik sowieso ga doen. Nogmaals bedankt Alexander.

    thumb Anitaass Mwah
    5/31/2020