Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    5 star review  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    3/20/2020

    5 star review  Inmiddels de 3e keer dat ik geweest ben en iedere keer bij een ander persoon. Alledrie top masseurs. De sfeer is relaxed, schoon en personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

    thumb Angela Nijborg
    12/30/2019

    5 star review  Vandaag sportmassage van Rafael gehad. Hij is een kundige masseur. Ik had erg veel last van mijn onderrug en schouders, na de massage voelde ik me weer helemaal ontspannen. Binnenkort boek ik weer een massage van Rafael.

    thumb cindy sham
    2/08/2020

    5 star review  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    11/01/2019

    5 star review  Ik heb een heerlijk massage gehad door sheyda . Ze heeft me alles rustig en begripvol uitgelegd. Niks om te klagen en ik kom zeker weer terug bij haar!

    thumb nielofar noory
    6/05/2020

    5 star review  Had vandaag een klassieke massage van Rafael en dat was heel fijn. Fijne omgeving en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Heerlijke massage met warme olie. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke werkdag.

    thumb Ben Latooij
    1/27/2020

    5 star review  Ik had Alex als masseur, dat vond ik heel fijn. Ik was heel snel op mijn gemak en de massage was erg goed. Ik heb geen last meer van mijn schouder. Dankjewel Alex

    thumb Melisa Turkdogan
    2/11/2020

    5 star review  Heerlijk massage, zoals altijd. Hele fijne, kundige professionals, prettige sfeer. Joek heeft mij een heerlijke zwangerschapsmassage gegeven; er is een tafel met uitsparing voor buik en borsten, waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen. Absoluut een aanrader!

    thumb Iris van Weel
    12/05/2019

    5 star review  We hebben een zeer goede massage gehad (Melanie en Rafael). Het was schoon en er werd goed ingespeeld op behoeften. Top geregeld! Komen zeker nog terug.

    thumb Maarten Van Dinther
    3/08/2020

    5 star review  Perfect, netjes ontvangen. Glaasje water tijdens het wachten en een heerlijke behandeling. Masseur dacht goed mee wat betreft de klachten. Nu al veel soepeler benieuwd hoe ik me morgen vol 🤗

    thumb Tessey Geurds
    1/14/2020

    5 star review  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    7/02/2019

    5 star review  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    11/03/2019

    5 star review  Echt een geweldige praktijk! Uiterst vriendelijk ontvangst. Mooi gebouw, hygiënisch en top masseurs, heel vriendelijk en in voor een praatje. De hot stone massage was de beste ooit. Echt een aanrader!

    thumb Stephanie .
    5/12/2018

    5 star review  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    11/06/2019

    5 star review  Ik heb een sportmassage gehad van Ruben. Deze was heel fijn en zorgzaam uitgevoerd. Ik voel me uitgerust, zacht, mindful en at peace. Zeker een aanrader en zal nog een keer boeken!

    thumb Yanira Gefferie
    5/11/2020

    5 star review  Heel goed geholpen door Raffael/Raphael in een sessie van 45min. Ik zal nog zeker 3 sessies boeken in de komende 2 maanden. Mvg Jefferson da Veiga

    thumb J. D. V.
    3/07/2020

    5 star review  Wij gingen vroeger altijd naar QoQo massage en daar wisselt de kwaliteit van masseurs iets te veel. De massage die ik bij Jivan kreeg van Melanie was een van de beste die ik ooit heb gehad!

    thumb Martijn Reppel
    5/24/2020

    5 star review  Super nice massage and super nice people! Totally recommendable!

    thumb Juan Miguel Peiró García
    9/22/2019