Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    review rating 5  Geweldige massage en heel erg lief personeel, ze hebben ook mijn moeder (ze heeft een spierziekte) geweldig geholpen! Bedankt!❤ Zeer aanbevolen!❤ Great massage and very sweet employees, they also greatly helped my mother! (whom has a muscle disease) Thank you!❤ Highly recommended!❤

    thumb tired pigeon
    1/29/2020

    review rating 5  Had dagen last van mijn onderrug. Na een goede massage van Rafael voelde ik me echt super ontspannen en was de pijn helemaal weg! Geeft ook hele goede tips als je chronisch ziek bent. Echt een aanrader!!!

    thumb natascha meertje
    2/26/2020

    review rating 5  Ik heb gisteren mijn zwangerschapsmassage gehad van Alexander. Hij is in één woord fantastisch. U geeft zelf aan waar u last van heeft. En zodoende masseert hij u pijnpunten. Buiten dat om voelt hij ook derest van de spanningpunten wat hij meeneemt in zijn massage. Hij is lekker rustig en stelt u dan ook lekker op uw gemak. Zijn handwarmte zegt u dan ook echt u tegen. Nu is er alweer een dag om maar ik voel me nog even zen als gisteren. En niet te vergeten ik heb geweldig geslapen dat had ik echt even nodig.! Ik was er al bekend maar terug komen is wat ik sowieso ga doen. Nogmaals bedankt Alexander.

    thumb Anitaass Mwah
    5/31/2020

    review rating 5  In een maand met hevige spit diversen “chronische pijnmassages” laten doen om de spieren soepel en ontspannen te krijgen. Dit is kundig uitgevoerd door Sheyda en met het behaalde resultaat. Meer dan dankbaar voor. Ik kan het zeker een ieder aanbevelen.

    thumb Eraldo Baf
    2/14/2020

    review rating 5  Inmiddels de 3e keer dat ik geweest ben en iedere keer bij een ander persoon. Alledrie top masseurs. De sfeer is relaxed, schoon en personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

    thumb Angela Nijborg
    12/30/2019

    review rating 5  Perfect, netjes ontvangen. Glaasje water tijdens het wachten en een heerlijke behandeling. Masseur dacht goed mee wat betreft de klachten. Nu al veel soepeler benieuwd hoe ik me morgen vol 🤗

    thumb Tessey Geurds
    1/14/2020

    review rating 5  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    3/20/2020

    review rating 5  De behandeling van Rafael voelde zeer professioneel aan en was to the (trigger) point(s) (-: schone behandelkamer en handdoeken, zachte behandeltafel. Dus dat smaakt naar meer.

    thumb Elske Zwart
    3/04/2020

    review rating 5  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    11/03/2019

    review rating 5  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    11/06/2019

    review rating 5  Ik heb een sportmassage gehad van Ruben. Deze was heel fijn en zorgzaam uitgevoerd. Ik voel me uitgerust, zacht, mindful en at peace. Zeker een aanrader en zal nog een keer boeken!

    thumb Yanira Gefferie
    5/11/2020

    review rating 5  Heel goed geholpen door Raffael/Raphael in een sessie van 45min. Ik zal nog zeker 3 sessies boeken in de komende 2 maanden. Mvg Jefferson da Veiga

    thumb J. D. V.
    3/07/2020

    review rating 5  Na meer dan een jaar last gehad te hebben van costochondritis/het syndroom van Tietze, heb ik direct na de lockdown de chronische pijn massage van 90 minuten geboekt bij Sheyda. Wauw, wat een goede behandeling! Ik had erg veel last van m'n borstspieren en tussenribspieren. De mainstream gedachte is dat tussenribspieren nagenoeg niet behandeld kunnen worden, maar Sheyda kon ze allemaal goed bereiken. Niet alleen manueel, maar ook door middel van schrapen en cupping. Na een week was de pijn al voor meer dan 50% gedaald en bij de tweede massage voelde alles al veel meer ontspannen aan. Kortom, een gecertificeerde sportzorgmassage die een aanrader is voor iedereen die moet dealen met chronische pijn of natuurlijk gewoon wil ontspannen.

    thumb Vikesh Drums
    5/24/2020

    review rating 5  Alexander is geweldig in zijn werk. Hij heeft kennis van wat hij doet. Ook zijn werk met etherische oliën zorgt voor een extraatje in je behandeling. Zeker een aanrader!

    thumb Maaike Van Olmem
    5/26/2020

    review rating 4  Ik ben digibeet en mijn telefoon liep vast bij het willen plannen van een afspraak. Toen ik belde voor hulp ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat ik kort van tevoren belde kon ik terecht, ik ben geholpen door Alex. Alex is zeer vriendelijke en een respectvolle jonge man. Zeer prettige massage gehad! Had direct de behoefte om te gaan slapen zo ontspannen was ik. Top mij zien jullie zeker terug ondanks dat ik Apeldoorn woon.

    thumb Souvenita Pinas
    5/21/2020

    review rating 5  Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Dankzij de speciale tafel met uitsparing voor mijn dikke buik en kundige massage volledig tot rust kunnen komen. Ik kom zeker terug!

    thumb Tessa Van Den Boom
    12/11/2019

    review rating 5  Heerlijke, ontspannen, maar toch stevige zwangerschapsmassage gehad hier. Fijne en ontspannen sfeer. Kundige en vriendelijke maseusse. Bekkengebied goed aangepakt, waar ik behoorlijk last heb. Voor herhaling vatbaar!

    thumb Ellen vG
    12/26/2019

    review rating 5  Inmiddels ben ik twee keer bij Jivan’s Massage geweest. Alle twee de keren heeft Melanie mij behandeld. Ze heeft een heerlijk rustige uitstraling en weet wat ze doet. En is erg prettig in de omgang. Alle beide keren ben ik helemaal ontspannen en relaxed weggegaan. De ruimtes zijn prettig en proper. De achterste kamer heeft toch mijn voorkeur omdat je daar echt helemaal tot rust komt. Wie zich eens lekker wil trakteren op een professionele massage, boek een massage bij Jivan’s. Gegarandeerd succes. 👍🏽

    thumb Melek Sen
    4/08/2019