Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    review rating 5  Vandaag sportmassage van Rafael gehad. Hij is een kundige masseur. Ik had erg veel last van mijn onderrug en schouders, na de massage voelde ik me weer helemaal ontspannen. Binnenkort boek ik weer een massage van Rafael.

    thumb cindy sham
    2/08/2020

    review rating 5  Had vandaag een klassieke massage van Rafael en dat was heel fijn. Fijne omgeving en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Heerlijke massage met warme olie. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke werkdag.

    thumb Ben Latooij
    1/27/2020

    review rating 5  Perfect, netjes ontvangen. Glaasje water tijdens het wachten en een heerlijke behandeling. Masseur dacht goed mee wat betreft de klachten. Nu al veel soepeler benieuwd hoe ik me morgen vol 🤗

    thumb Tessey Geurds
    1/14/2020

    review rating 5  Super nice massage and super nice people! Totally recommendable!

    thumb Juan Miguel Peiró García
    9/22/2019

    review rating 5  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    6/14/2019

    review rating 5  I just had one of the best massage with Allan 🙏

    thumb Mar Len
    11/05/2019

    review rating 5  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    11/06/2019

    review rating 5  Heel goed geholpen door Raffael/Raphael in een sessie van 45min. Ik zal nog zeker 3 sessies boeken in de komende 2 maanden. Mvg Jefferson da Veiga

    thumb J. D. V.
    3/07/2020

    review rating 5  Uitstekende dry massage gehad van Rafael. Heeft mij enorm geholpen bij een knieblessure - er zit een scheurtje in mijn meniscus. Mijn knie was aanzienlijk minder stram en ik voelde me geweldig. Dank, Rafael. Ik kom snel terug.

    thumb Ping Cleton
    3/18/2020

    review rating 5  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    7/02/2019

    review rating 5  Echt een geweldige praktijk! Uiterst vriendelijk ontvangst. Mooi gebouw, hygiënisch en top masseurs, heel vriendelijk en in voor een praatje. De hot stone massage was de beste ooit. Echt een aanrader!

    thumb Stephanie .
    5/12/2018

    review rating 5  In een maand met hevige spit diversen “chronische pijnmassages” laten doen om de spieren soepel en ontspannen te krijgen. Dit is kundig uitgevoerd door Sheyda en met het behaalde resultaat. Meer dan dankbaar voor. Ik kan het zeker een ieder aanbevelen.

    thumb Eraldo Baf
    2/14/2020

    review rating 5  Ik had Alex als masseur, dat vond ik heel fijn. Ik was heel snel op mijn gemak en de massage was erg goed. Ik heb geen last meer van mijn schouder. Dankjewel Alex

    thumb Melisa Turkdogan
    2/11/2020

    review rating 5  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    11/03/2019

    review rating 5  Op een regenachtige dag boekte ik last minute een massage. Ik kwam bij Ruben terecht en ik voelde me daarna als herboren:-)! Fijne masseur, je voelt je echt helemaal zen na afloop! Een aanrader!

    thumb Ana Baric
    2/27/2020

    review rating 5  We hebben een zeer goede massage gehad (Melanie en Rafael). Het was schoon en er werd goed ingespeeld op behoeften. Top geregeld! Komen zeker nog terug.

    thumb Maarten Van Dinther
    3/08/2020

    review rating 5  Heerlijk massage, zoals altijd. Hele fijne, kundige professionals, prettige sfeer. Joek heeft mij een heerlijke zwangerschapsmassage gegeven; er is een tafel met uitsparing voor buik en borsten, waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen. Absoluut een aanrader!

    thumb Iris van Weel
    12/05/2019

    review rating 5  Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Dankzij de speciale tafel met uitsparing voor mijn dikke buik en kundige massage volledig tot rust kunnen komen. Ik kom zeker terug!

    thumb Tessa Van Den Boom
    12/11/2019