Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    5 star review  Vandaag sportmassage van Rafael gehad. Hij is een kundige masseur. Ik had erg veel last van mijn onderrug en schouders, na de massage voelde ik me weer helemaal ontspannen. Binnenkort boek ik weer een massage van Rafael.

    thumb cindy sham
    February 8, 2020

    5 star review  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    June 14, 2019

    5 star review  Uitstekende dry massage gehad van Rafael. Heeft mij enorm geholpen bij een knieblessure - er zit een scheurtje in mijn meniscus. Mijn knie was aanzienlijk minder stram en ik voelde me geweldig. Dank, Rafael. Ik kom snel terug.

    thumb Ping Cleton
    March 18, 2020

    5 star review  Fijne ervaring, duidelijk te zien dat de medewerker (Sheyda) kennis heeft! Neemt de tijd, legt uit waar nodig en geeft je tips/oefeningen mee voor thuis.

    thumb Yusuf Su
    May 27, 2020

    5 star review  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    March 20, 2020

    5 star review  Super nice massage and super nice people! Totally recommendable!

    thumb Juan Miguel Peiró García
    September 22, 2019

    5 star review  Inmiddels de 3e keer dat ik geweest ben en iedere keer bij een ander persoon. Alledrie top masseurs. De sfeer is relaxed, schoon en personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

    thumb Angela Nijborg
    December 30, 2019

    5 star review  Wij gingen vroeger altijd naar QoQo massage en daar wisselt de kwaliteit van masseurs iets te veel. De massage die ik bij Jivan kreeg van Melanie was een van de beste die ik ooit heb gehad!

    thumb Martijn Reppel
    May 24, 2020

    5 star review  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    July 2, 2019

    5 star review  Heel goed geholpen door Raffael/Raphael in een sessie van 45min. Ik zal nog zeker 3 sessies boeken in de komende 2 maanden. Mvg Jefferson da Veiga

    thumb J. D. V.
    March 7, 2020

    5 star review  Perfect, netjes ontvangen. Glaasje water tijdens het wachten en een heerlijke behandeling. Masseur dacht goed mee wat betreft de klachten. Nu al veel soepeler benieuwd hoe ik me morgen vol 🤗

    thumb Tessey Geurds
    January 14, 2020

    5 star review  Geweldige massages, eenvoudig online afspraken maken, prettige en goed bereikbare praktijk, punctueel, kundige en vriendelijke masseurs

    thumb Nathan Lärche
    May 20, 2020

    5 star review  Heerlijk massage, zoals altijd. Hele fijne, kundige professionals, prettige sfeer. Joek heeft mij een heerlijke zwangerschapsmassage gegeven; er is een tafel met uitsparing voor buik en borsten, waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen. Absoluut een aanrader!

    thumb Iris van Weel
    December 5, 2019

    5 star review  Inmiddels ben ik twee keer bij Jivan’s Massage geweest. Alle twee de keren heeft Melanie mij behandeld. Ze heeft een heerlijk rustige uitstraling en weet wat ze doet. En is erg prettig in de omgang. Alle beide keren ben ik helemaal ontspannen en relaxed weggegaan. De ruimtes zijn prettig en proper. De achterste kamer heeft toch mijn voorkeur omdat je daar echt helemaal tot rust komt. Wie zich eens lekker wil trakteren op een professionele massage, boek een massage bij Jivan’s. Gegarandeerd succes. 👍🏽

    thumb Melek Sen
    April 8, 2019

    5 star review  Had vandaag een klassieke massage van Rafael en dat was heel fijn. Fijne omgeving en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Heerlijke massage met warme olie. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke werkdag.

    thumb Ben Latooij
    January 27, 2020

    5 star review  Geweldige massage en heel erg lief personeel, ze hebben ook mijn moeder (ze heeft een spierziekte) geweldig geholpen! Bedankt!❤ Zeer aanbevolen!❤ Great massage and very sweet employees, they also greatly helped my mother! (whom has a muscle disease) Thank you!❤ Highly recommended!❤

    thumb tired pigeon
    January 29, 2020

    5 star review  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    November 1, 2019

    5 star review  Ik heb een sportmassage gehad van Ruben. Deze was heel fijn en zorgzaam uitgevoerd. Ik voel me uitgerust, zacht, mindful en at peace. Zeker een aanrader en zal nog een keer boeken!

    thumb Yanira Gefferie
    May 11, 2020