Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

    5 star review  De behandeling van Rafael voelde zeer professioneel aan en was to the (trigger) point(s) (-: schone behandelkamer en handdoeken, zachte behandeltafel. Dus dat smaakt naar meer.

    thumb Elske Zwart
    March 4, 2020

    5 star review  Uitstekende dry massage gehad van Rafael. Heeft mij enorm geholpen bij een knieblessure - er zit een scheurtje in mijn meniscus. Mijn knie was aanzienlijk minder stram en ik voelde me geweldig. Dank, Rafael. Ik kom snel terug.

    thumb Ping Cleton
    March 18, 2020

    5 star review  Ik heb een sportmassage gehad van Ruben. Deze was heel fijn en zorgzaam uitgevoerd. Ik voel me uitgerust, zacht, mindful en at peace. Zeker een aanrader en zal nog een keer boeken!

    thumb Yanira Gefferie
    May 11, 2020

    5 star review  Sportmassage van Melanie, goede massage waarbij je zelf de druk kan aangeven, veel knoppen uit me rug waarvoor ik kwam en toch nog ontspannend! Zeer tevreden

    thumb Dewi
    March 20, 2020

    5 star review  Mijn 1e keer bij Jivan en geweldige massage gehad, het is zeker een aanrader en ik ga sowieso vaker terug komen.

    thumb Regina Sietsma
    November 6, 2019

    5 star review  We hebben een zeer goede massage gehad (Melanie en Rafael). Het was schoon en er werd goed ingespeeld op behoeften. Top geregeld! Komen zeker nog terug.

    thumb Maarten Van Dinther
    March 8, 2020

    5 star review  I just had one of the best massage with Allan 🙏

    thumb Mar Len
    November 5, 2019

    5 star review  Had vandaag een klassieke massage van Rafael en dat was heel fijn. Fijne omgeving en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Heerlijke massage met warme olie. Heerlijk om even te ontspannen na een drukke werkdag.

    thumb Ben Latooij
    January 27, 2020

    5 star review  Geweldige massages, eenvoudig online afspraken maken, prettige en goed bereikbare praktijk, punctueel, kundige en vriendelijke masseurs

    thumb Nathan Lärche
    May 20, 2020

    5 star review  Heel goed geholpen door Raffael/Raphael in een sessie van 45min. Ik zal nog zeker 3 sessies boeken in de komende 2 maanden. Mvg Jefferson da Veiga

    thumb J. D. V.
    March 7, 2020

    5 star review  Vandaag sportmassage van Rafael gehad. Hij is een kundige masseur. Ik had erg veel last van mijn onderrug en schouders, na de massage voelde ik me weer helemaal ontspannen. Binnenkort boek ik weer een massage van Rafael.

    thumb cindy sham
    February 8, 2020

    5 star review  Absolutely loved it. This was a massage the way it should be given. I’m 36 weeks pregnant and couldn’t be happier with how the treatment went down. Thanks a lot, Dario. I’ll be back for sure!

    thumb Denise Karakasis-Pires
    July 2, 2019

    5 star review  Goede massage door kundige masseur Rafael. Veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Mooie rustige ruime omgeving. Absolute aanrader.

    thumb gerwin smit
    November 1, 2019

    5 star review  Na meer dan een jaar last gehad te hebben van costochondritis/het syndroom van Tietze, heb ik direct na de lockdown de chronische pijn massage van 90 minuten geboekt bij Sheyda. Wauw, wat een goede behandeling! Ik had erg veel last van m'n borstspieren en tussenribspieren. De mainstream gedachte is dat tussenribspieren nagenoeg niet behandeld kunnen worden, maar Sheyda kon ze allemaal goed bereiken. Niet alleen manueel, maar ook door middel van schrapen en cupping. Na een week was de pijn al voor meer dan 50% gedaald en bij de tweede massage voelde alles al veel meer ontspannen aan. Kortom, een gecertificeerde sportzorgmassage die een aanrader is voor iedereen die moet dealen met chronische pijn of natuurlijk gewoon wil ontspannen.

    thumb Vikesh Drums
    May 24, 2020

    5 star review  What a great experience, I really needed this. The massage therapist was so kind and really listened to my needs. I highly recommend Jivan’s Massage. I am definitely coming back soon.

    thumb fatima azgagh
    June 14, 2019

    5 star review  Alexander is geweldig in zijn werk. Hij heeft kennis van wat hij doet. Ook zijn werk met etherische oliën zorgt voor een extraatje in je behandeling. Zeker een aanrader!

    thumb Maaike Van Olmem
    May 26, 2020

    5 star review  Wij hadden de duo massage. Het was heerlijk! Zeker een aanrader en wij komen waarschijnlijk nog wel terug 🙂 .

    thumb Loïse Lammerts
    November 3, 2019

    5 star review  Tot nu toe de beste massage die ik heb gehad like everrrrr... Dikke shoutout richting Rafael!

    thumb Geoffrey Noutsos
    May 14, 2020