Google reviews voor Jivan’s Massage

Bekijk er meer op google zelf

I had a 60 min sport massage with Obeth and it was MAGICAL. I regularly have massages (maybe 1-3 times a month) and he really gave my stiff muscles a go, more intensely than anyone else has managed to. Highly highly recommend!

Clara Lindsjö Avatar Clara Lindsjö
December 16, 2022

Monika is een geweldige maseur, ze weet precies waar ze moet masseren om jou beter te laten voelen daarna 🙂

Divine Konkhiusnes Avatar Divine Konkhiusnes
September 5, 2022

Ik ben samen met mijn vrouw en oudste dochter tegelijk gemasseerd, leuk om met zijn 3-en naast elkaar te liggen. Ik ben behandeld door Valentino. Echt een vakman! Ik kreeg een massage op maat nadat ik had aangegeven waar mijn klachten zaten. Hij weet letterlijk de vingers op de zere plek te leggen 🙂 Aanrader!

Matthijs Kruiswijk Avatar Matthijs Kruiswijk
December 29, 2023

It was a treat! I’m used to Indonesian and Thai massage as well as acupuncture with good and firm type, hitting the pressure points. Due to covid, I haven’t been able to travel and had some spa days which I missed terribly. I was pleasantly surprise to come here and surpassed my expectations. Melissa adapted to my preferences. She also took the time to my shoulders and back. She alleviated the tense working from home posture. I slept like a baby that night. The staffs are really welcoming and attentive. Each room has its own theme and transports you to different places for a moment.

Rani Krisnamurthi Avatar Rani Krisnamurthi
February 3, 2022

Duo massage met mijn zus! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Zaza Bronzwaer Avatar Zaza Bronzwaer
September 5, 2022

My girlfriend and I had a masssage from Stephan and Maikel respectively. It was such a nice experience and we will definitely go again in the future if possible! Can highly recommend.

Frederik Schade Avatar Frederik Schade
January 15, 2024

I have had 4 great massages from Giordan. He really takes time to work on the difficult spots. I feel completely at ease and comfortable during the massage. I would highly recommend him as a masseur.

Charlotte Potgieter Avatar Charlotte Potgieter
March 17, 2021

De helende handen en energie van de masseur Quang Afgelopen dinsdag was ik in de massage praktijk van Jivan, met een aantal klachten: pijn in mijn nek met uitstraling naar mijn linker arm en vingers waardoor ik niet op mijn linkerzijde kon slapen. Ik had verzuurde benen van het hiken op Aruba. Masseur Quang maakt gebruik van verwarmde massage olie, op deze manier kon hij op alle plekken tot diep in de weefsel doordringen, waardoor een optimaal effect op mijn vastzittende spieren en gewrichten wordt bereikt Ik heb geen klachten meer en door de ontspanningsmassage voel ik me ook energieker na een lange vliegreis Ik moet zeggen de masseur Quang is zeer getalenteerd, professioneel, vriendelijk met goede positieve energie. Mijn dank hiervoor Errol

Errol Desbarida Avatar Errol Desbarida
October 28, 2022

Monika, ik wil je vanuit me hart en ziel bedanken. De trauma behandeling die bestond uit een hele doelgerichte massage en een diepgaand, persoonlijk, fijn gesprek precies op maat. Afgestemd op me ziel. Het moest zo zijn, wat een transformerend en bijzondere ervaring. Je heb me zoveel meer gegeven dan alleen een hele goede massage en een goed gesprek. Ik ben je voor altijd dankbaar en ga verder met mijn reis. Het gaat je goed, je bent een hele bijzondere vriendelijke en wijze vrouw/ziel

Robbert Lamberts Avatar Robbert Lamberts
November 8, 2022

The sport massage by masseur Stephan was very good! He is positive, friendly guy, always listens to client's needs. Absolutely recommend!

Максим Долгополов Avatar Максим Долгополов
December 29, 2023

Ik werd gemasseerd door Stephan, wat een rust brengt hij met zich mee! Dit maakte mijn ontspannings massage alleen nog maar rustgevender. Op zeer kort termijn voor herhaling vatbaar!

Conchita Holband Avatar Conchita Holband
January 8, 2024

Ik heb een hele fijne, gerichte sportmassage van Maikel gehad. Mijn nek en schouders zaten erg vast en na de massage voelde alles gelijk een stuk losser. Hij heeft ook veel handige tips gegeven waar ik gelijk mee aan de slag kan. Super ervaring!

Daphne van Paridon Avatar Daphne van Paridon
September 5, 2022

I really enjoy my massage (sports massage)! I had some doubts about which massage should be better for me, and I send an e-mail! Really fast I get a reply with all the information that I need to book my massage. My masseuse was Waikuma, gives a good vibe, professional! I will for sure book another appointment, and also to my husband! Thank you.

Melanie Margarido Avatar Melanie Margarido
March 17, 2022

Raphael is amazing!!

Gideon F Avatar Gideon F
August 5, 2022

Fast booking system, great atmosphere and service

Felipe Stein Avatar Felipe Stein
September 5, 2022

Amazing experience, relaxing massage by the wonderful Despina.
Her aura was so positive and beautiful that during the massage she transported it to me resulting in incredible relaxation!
see you soon my dear!
Thanks! ♥️

zinaki Deli Avatar zinaki Deli
April 4, 2022

Heerlijke, ontspannen, maar toch stevige zwangerschapsmassage gehad hier. Fijne en ontspannen sfeer. Kundige en vriendelijke maseusse. Bekkengebied goed aangepakt, waar ik behoorlijk last heb. Voor herhaling vatbaar!

Ellen vG Avatar Ellen vG
December 26, 2019

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige massage die ik van Maikel heb ontvangen. Zijn vaardigheden zijn duidelijk merkbaar, en hij slaagde erin om mijn spierspanning effectief aan te pakken. De massage was ontspannend en professioneel uitgevoerd. Ik voelde me comfortabel gedurende de hele sessie en waardeerde zijn aandacht voor mijn comfort en behoeften. Ik zou Maikel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige en rustgevende massage-ervaring.

thara ineya Avatar thara ineya
August 16, 2023